Kas XT käigukale eraldi ka juppe saab?
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kas XT käigukale eraldi ka juppe saab?
Tere!
Mure siis selline, et käikari üks oluline polt kõver.
Pildil noolega näidatud kohta käiv polt siis. Torx 30 peaga, teises otsas soon stopperseibi tarvis. Äkki on kellelgi mõni katkine käikar, millel see osa terve?
Käikar ise on Shimano RD-M772 XT 9 käiku.
Ette tänades
Tel: 56490388 või PS
Mure siis selline, et käikari üks oluline polt kõver.
Pildil noolega näidatud kohta käiv polt siis. Torx 30 peaga, teises otsas soon stopperseibi tarvis. Äkki on kellelgi mõni katkine käikar, millel see osa terve?
Käikar ise on Shimano RD-M772 XT 9 käiku.
Ette tänades
Tel: 56490388 või PS
Rennes
Re: Kas XT käigukale eraldi ka juppe saab?
Äkki on abiks Würth'i Eesti osakond?
http://www.wurth.ee/public/files/Kinnitusvahendid.pdf
http://www.wurth.ee/public/files/Kinnitusvahendid.pdf
Segasaun on siis, kui on puu- ja elektriküte.
Ma arvan, et tegemist on siiski tootespetsiifilise poldiga, mida päris ehituspoest ei saa, tänud idee eest küll.
Rennes
Ma võin nüüd eksida, aga poldi paremeetreid iseloomustab ainult pikkus, laius, materjal, keere (kas toll või meeter) ning pea tüüp/kuju(ristpea, tavaline, torx, kuuskant).Rennes kirjutas:Ma arvan, et tegemist on siiski tootespetsiifilise poldiga, mida päris ehituspoest ei saa, tänud idee eest küll.
Segasaun on siis, kui on puu- ja elektriküte.
Mida sa tõestada üritad? Keeldud uskumast, et seda ei saa ehituspoest? Ma tean, et ei saa, targutamine ei vii mind lahendusele lähemale.
Rennes
See siin probleemiks saabki tõenäoliselt, sest tegemist ei ole standardse tootega. Tegu on väga lühikese, tõenäoliselt oma läbimõõdu kohta ebatavalise keerme ja erilise pea kujuga poldiga. Taoliseid asju on suht lootusetu saada mujalt kui ainult originaalosana.LauriA kirjutas:pea tüüp/kuju(ristpea, tavaline, torx, kuuskant).
Tundub, et Shimano ise seda varuosana ei paku, vähemalt minu silm ei tuvasta antud dokumendis seda polti:
http://techdocs.shimano.com/media/techd ... 706603.pdf
Ma ise vaatasin ka, et blow-out pildil ei ole see sõlm lahtivõetavana esitatud ... sestap ma siin höikangi. Uue käikari jöuab alati osta, aga ehk saaks sügisel veel vanaga söita ... See körv, mida see polt hoiab oli ka niikuinii pihta saanud, aga selle väänasin silma järgi öigeks ... Ega tast mingit töölooma enam saa, aga niisama kulgeda ehk annaks veel ...
Rennes
Polt täitsa olemas ja julgen küsida 7.-
53 88 99 88
Marek
53 88 99 88
Marek
Tänu Marekile ja Spordipartneri poele ratas jälle liigub
Rennes