Kaelakausid

Rattadetailid ja abiained. Raamist õlideni.
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Vasta
Kasutaja avatar
pärnu rattur
Rattur

Kaelakausid

Postitus Postitas pärnu rattur » 08. 10. 2012. 22:04

Kuna rattal on praegused originaalsed kaelakausid omadega õhtal, siis sooviks nõu uute valimisel. Peamised nõudmised kaussidele oleks hea tihendatus ja loomulikult hea hind. Ratta põhieesmärk on XC, aga mõnikord saab ka rohkem vatti.

Originaalid rattal on mingid Cane Creek (ilmselt kõige odavamad) ja on liivast ja muu soga tõttu läbi kulunud ning tihendus on kohutav.

Ratast hooldan vähemalt korra kuus, aga peale iga märjemat sõitu kaelakausse määrida ka ei soovi.
Ärge näkku lööge! [/OT]

Kasutaja avatar
Kummitus
Rattur

Re: Kaelakausid

Postitus Postitas Kummitus » 08. 10. 2012. 22:40

FSA või Ritchey omad võta siis valikusse, netis piisavalt infot kui otsida viitsid.

Kasutaja avatar
pärnu rattur
Rattur

Postitus Postitas pärnu rattur » 09. 10. 2012. 14:17

Aga kui konkreetsemaks minna, siis milliseid FSA mudeleid eelistada? Usun, et on foorumlasi, kellel asi selge(ja kogemused erinevatega) ning see säästaks mind hulgast uurimustööst ja tunditest netis sobramisest.
Ärge näkku lööge! [/OT]

Kasutaja avatar
erikr
Admin

Postitus Postitas erikr » 09. 10. 2012. 15:01

Mul talverattal juba 8 aastat Cane Creek S6, sellest 8-st oli 3 aastat aastaringses kasutuses. Ma arvan, et kestab veel sama palju kui mitte rohkem. Ratast pesen survepesuriga.
Kaelakaid avan umbes üle 3 aasta, märkimisväärset sodi pole ma neist kunagi leidnud, pesen puhtaks ja uut määret täis.
mis väljakutse? kiirabil ja politseil on väljakutse, minul on töö...
velo.clubbers.ee velo clubbers

Vasta

Mine “Jupid”