Niisiis, teema vana ja leierdatud, kuid prooviks asjale läheneda nüüd vahepeal kogunenud kogemuste poolelt.
Nimelt tahaks endale uusi jookse, mille hinnaskaala on pealkirjas paika pandud. Alati võiks ju ka kallimaid aga ma ei ole veel piisavalt sõitja, et mul XLidest või SLidest kasu oleks
Hetkel siis sõelal viis valikut:
LX04 + 717
XT03 + 717
ONYX + 717
XT03 + 221
Mavic Crossland
XT03 + 221 oleks rahakotile kõige valutum ettevõtmine, ülejäänutel nagu isegi näete on vahe ainult rummus. Crossland on jälle odava raha eest "all in one" lahendus. Saab kettavalmiduse ja saab UST.
Crosslandist oli kevadistes teemades juttu, kui seal oli asjast pigem teoreetiliselt ja vana mudeli põhjal midagi kokku miksitud. On kellelgi konkreetsel kogemust? Pool hooaega ikkagi läbi ju juba.
Ülejäänud variantidel ootaks kiitust/laitust rummude ja pöidade pihta - jällegi konkreetseid kogemusi palun, mitte mingit second hand naiste saunajuttu. mtbr pole ka alati argument, sest onyxi rummude kohta on seal täpselt kolm kommi, viimane aasta 2003 keskpaigast - elu ikka liigub edasi ka!
Kodarad läheks neile kompottjooksudele DT Compid.
Kaalu on mul endal hmm ... kusagil 80-85 vahel.
Jooksu kaalul mõni gramm vahet mind eriti ei morjenda, sest võrreldes praegusega (formula + alex xt-3000) on nad kõik edasiminek.
Kirsa seisukohti ma juba tean, mida teised rääkida oskavad?
Jooksude valimine 3-4k hinnaklassis
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Jooksude valimine 3-4k hinnaklassis
velo.clubbers.ee
Ritchey WCS QRS vektor
Ritchey WCS QRS vektor
klubikaaslane sõidab crosslandiga. ostis enne tahkot, seega väga pikka kogemust pole. aga veerema pidi väga hästti. ma valiks ise ka seal tnimekirjast crosslandi, need ju ainuke tänapäevased jooksud seal nimekirjas. sa ise mainisid juba põhieelised ära: kettavalmidus ja UST. Ülejäänud nimekirjas olevad jooksud on juba ajalugu.
Onyx rummud on kolm kuud veerenud väga kenasti.
Ilma minevikuta pole tulevikku
Ilma minevikuta pole tulevikku
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Miks? 717 ju selle aasta pöid.tarmo kirjutas:Ülejäänud nimekirjas olevad jooksud on juba ajalugu.
Ma küll täpselt ei mõista, miks just XT03 mitte 04, kui seal kõrval juba ONYX-it ja Crosslandi vaatad, 04+717 on samas hinnas Crosslandiga.
Aga comp kodaratega on hinnavahe ainult 4 euri teise poega ja kas tasub ikka kvaliteetset rummu ja pöida odavate DT niro kodaratega ühendada.Kirsa kirjutas: Sest konkreetne netipood pakub sellist valikut.
Viimati muutis Gunnar, 29. 07. 2004. 16:25, muudetud 1 kord.
Sest konkreetne netipood pakub sellist valikut.Gunnar kirjutas: Miks? 717 ju selle aasta pöid.
Ma küll täpselt ei mõista, miks just XT03 mitte 04, kui seal kõrval juba ONYX-it ja Crosslandi vaatad, 04+717 on samas hinnas Crosslandiga.
Mina tellisin 03 xt + Mavic XC717 kevadel ära, aga kohale tulid hoopis 2004a xt rummudega.