Rattalukk, milline ? Sarved ?
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Rattalukk, milline ? Sarved ?
Ise alles algaja ning ei jaga palju, selleks sooviks teie arvamust !
Rattalukku vaja, kuna liigun palju kohtades kus ratas tuleb välja jätta kuid kahju kui see nüüd kaduma ka läheb ning kumb oleks nüüd parem kas tavaline paks tross võtmega või siis see koodiga lelu ? Kumb kindlam ?
Ja siis veel sarved ? On neid väga vaja põhiliselt maantesõidul ? Kui on siis milliseid ?
Rattalukku vaja, kuna liigun palju kohtades kus ratas tuleb välja jätta kuid kahju kui see nüüd kaduma ka läheb ning kumb oleks nüüd parem kas tavaline paks tross võtmega või siis see koodiga lelu ? Kumb kindlam ?
Ja siis veel sarved ? On neid väga vaja põhiliselt maantesõidul ? Kui on siis milliseid ?
Re: Rattalukk, milline ? Sarved ?
kahla minevikus, nii lukkude kui sarvede teemad olemas.RomanN kirjutas:Ise alles algaja ning ei jaga palju, selleks sooviks teie arvamust !
minu isiklik arvamus - ratast ei jäeta kunagi üksi ja sarvedest on mntl tolku küll kuna saad käte asendit mitmeksesisemalt vahetada väsimuse vältimiseks.
1.RomanN kirjutas:
1.Rattalukku vaja,
2. Ja siis veel sarved ?
viewtopic.php?t=1771
2.
viewtopic.php?t=2308
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Ma kah pigem arvaks, et ratast üksi ei jäeta. Lukkude kohta ei oska midagi öelda, kuid sarved on tihtipeale täitsa head asjad. Endal neid vaja läinud küll, sest mõnikord kipub selg mul põrgulikku valu tegema. Siis on hea sarvedega sõita ja kasutada püstisemat asendit. Sarvi saab kasutada ka tasasemal ja kõvemal metsateel. Kui sarved ostad, vaata mõned sellised, mis sobivad su käega. Need odavamad on KÕVASTI (tean enda-sõbra kogemustest) ebamugavamad. Sõbral on mingid Trans-X sarved, loodetavasti kirjutasin nime õigesti, midagi sellist oli. Need on küll väga mugavad ning ka hea kaaluga.
mis seal vahet on, kas võtmega/koodiga? lahti muukima ei hakka keegi, ikka tangidega läbi. lukuteemal on piisavalt leierdatud siin kah, alla u-luku ei soovitata küll midagi kasutada.RomanN kirjutas:Rattalukku vaja, kuna liigun palju kohtades kus ratas tuleb välja jätta kuid kahju kui see nüüd kaduma ka läheb ning kumb oleks nüüd parem kas tavaline paks tross võtmega või siis see koodiga lelu ? Kumb kindlam ?
sarved on head head sarved ilmselt veelgi paremadRomanN kirjutas: Ja siis veel sarved ? On neid väga vaja põhiliselt maantesõidul ? Kui on siis milliseid ?