HG50 kassett ja IG51 kett?
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
HG50 kassett ja IG51 kett?
Tere, liitusin just foorumiga ja küsdiks ka kohe midagi.
Kas tasub ültse neid koos kasutada või on ikkka parem kasut ikka ühte tüüpi.
Urmas.
Kas tasub ültse neid koos kasutada või on ikkka parem kasut ikka ühte tüüpi.
Urmas.
Käin kahjuks suht harva siin-LIHTSALT POLE AEGA!
Vaatasin Shimano koduleheküljelt järgi.
HG50 võib olla nii 8 kui ka 9-käiguline.
Esimesel juhul Alivio, teisel Deore vidin.
Esimesel juhul HG/IG keti kompatiibel, teisel juhul super narrow HG.
Seega kaheksane kassett ja kett saavad hakkama küll.
PS. Saan aru küll, et liitusid just foorumiga ja väike sabin sees, aga katsu vähem kirjavigu teha.
HG50 võib olla nii 8 kui ka 9-käiguline.
Esimesel juhul Alivio, teisel Deore vidin.
Esimesel juhul HG/IG keti kompatiibel, teisel juhul super narrow HG.
Seega kaheksane kassett ja kett saavad hakkama küll.
PS. Saan aru küll, et liitusid just foorumiga ja väike sabin sees, aga katsu vähem kirjavigu teha.
Ma ei saa päris täpselt aru, mida sa mõtled IG51 lahjema panemise all.
Et kas IG on lahjem kui HG kett. Seda ma hetkel ei tea, mis vahe neil on.
Keegi pädevam võib öelda. Samas vaatasin järgi, et IG51 kett maksab netipoes rohkem kui HG51 kett.
Käisin just oma ratast vaatamas ja üllatus-üllatus, mul just Alivio HG50 kaheksane kassett ja IG51 kett. Ehk siis sinu küsitud kombinatsioon.
Võin öelda niipalju, et olen alates oktoobrist sõitnud umbes 2500 km, sellest 95% asfaldil. Kassett on ok, kett rämedalt läbi juba, viimane aeg vahetada, muidu saab sõlme peale keerata varsti. Samas pole kogemust veel teiste kettidega olnud, seetõttu ei oska soovitada. Mis liigub, see kulub.
Et kas IG on lahjem kui HG kett. Seda ma hetkel ei tea, mis vahe neil on.
Keegi pädevam võib öelda. Samas vaatasin järgi, et IG51 kett maksab netipoes rohkem kui HG51 kett.
Käisin just oma ratast vaatamas ja üllatus-üllatus, mul just Alivio HG50 kaheksane kassett ja IG51 kett. Ehk siis sinu küsitud kombinatsioon.
Võin öelda niipalju, et olen alates oktoobrist sõitnud umbes 2500 km, sellest 95% asfaldil. Kassett on ok, kett rämedalt läbi juba, viimane aeg vahetada, muidu saab sõlme peale keerata varsti. Samas pole kogemust veel teiste kettidega olnud, seetõttu ei oska soovitada. Mis liigub, see kulub.