Kui nõrk on ikka acera käikar
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kui nõrk on ikka acera käikar
Nii et täna siis õnnestuski oma acera tagumine käiguva?heti puruks sõita .Arvatavasti andis üks kinnitus järgi sest see on seal plastmassist selle tagajärjel läks teinegi katki ja nii ta mul nüüd seisab käikar ümber kasseti väändununa .no mis teha hea et nii odav jupp vähemalt 2 hooaega vastu pidas .mis teha kui olen oma rattast üle .
Re: Kui nõrk on ikka acera käikar
no mis teha tõesti, ma sain vähem kui hooajaga oma deori esikäikarist lahti, olen nüüd eriti palju oma rattast üle või enda arust mitte. ilmselt ta sul ikka matsu kusagilt sai. endal peale mingit maratoni käikar kõver oli, teeninduses saadi küll kenasti sirgeks, aga nüüd hiljuti läks lihtsalt pooleks. murdumiskohas oli roostet kah näha, nii et eks tollestsamast matsust asi pihta hakkas ikka.only xtr kirjutas:Nii et täna siis õnnestuski oma acera tagumine käiguva?heti puruks sõita .Arvatavasti andis üks kinnitus järgi sest see on seal plastmassist selle tagajärjel läks teinegi katki ja nii ta mul nüüd seisab käikar ümber kasseti väändununa .no mis teha hea et nii odav jupp vähemalt 2 hooaega vastu pidas .mis teha kui olen oma rattast üle .
Sram 5.0:surfdude kirjutas:shimano-shimano....................osta omale SRAM ja sa oled rahul, alates 5.0 ikka väga hea asi juba.
1:1® actuation ratio
Compatibility:: SRAM 1:1 shifters only(triggers and twisters)
Sel juhul tuleb ka lenksuvahetajad uuendada.
Pigem võiks soovitada Suntour XC Pro, XC Comp ja XC LTD tagakäikareid. Nood olid 80/90-ndate aegsed tippmudelid ja 2:1 ülekandega.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
tegelikult on seal 3 vedru! võtke molekulideks ja näete, et ma ei aja jama. kes kardab käsi määrida vaatab shima kodulehelt PDF failist käikari ehitust.Urmas kirjutas:2 vedruRoad kirjutas:Tagavahetajas on kaks vedru. Ja talle mõjuvad ainult need jõud mis neist vedrudest tulevad. Lühidalt. Sul oli seal lihtsalt midagi "mäda".
Minuteada on ainult 1
shimal ülekanne 1:2, sramil 1:1, st liigutades shima heeblit liiguks srami käikar vaid poole hammasrataste vahe võrra. loe ka sram vs shimano vms teemasid.Intzz kirjutas:miks ei käi? väike seletus oleks heaerikr kirjutas:sellepärast, et mehele soovitati SRAM 5.0 käikarit, see aga ei käi shima heeblitega.Intzz kirjutas:Miks peaks lenksupeal midagi äravahetama