Time nõrgalt kinni
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Time nõrgalt kinni
Kasutan 04 Time Atace ja selline lugu juhtus
et tõmbasin Jõulumäel ühel nikerdamisel jala ootamatult pedaalist välja.
Korra on ennem kah juhtunud aga siis mõtlesin et keerasin alateadlikult
jala välja.
Ja jalad on pedaali küljes kuidagi liiga lahti.
Ma mäletan et keegi andis nõu kuidas Time kõvemini kinnituks
aga ei leidnud kohta üles.
et tõmbasin Jõulumäel ühel nikerdamisel jala ootamatult pedaalist välja.
Korra on ennem kah juhtunud aga siis mõtlesin et keerasin alateadlikult
jala välja.
Ja jalad on pedaali küljes kuidagi liiga lahti.
Ma mäletan et keegi andis nõu kuidas Time kõvemini kinnituks
aga ei leidnud kohta üles.
on sul sellised pedaalid?http://www.veloplus.ee/index.php?show=t ... 50&id=1040sealt paistab, et käib kruvikeerajaga see regull. time kirja all paistab kruvi olevat.Rom kirjutas:ja kus see võimalus asub?Ruve kirjutas:uutel Time pedaalidel on reguleerimise võimalus. kas kuuskandi või kruvikeerajaga peaks saama siis tugevust reguleerida. oli vist 3 astet võimalik.
võibolla on sul kõige nõrgema peal..
sorry, minu viga, ajasin XC ja XS sassi, aga ka XC pedaalil paistab seal kruvi olevathttp://www.veloplus.ee/index.php?show=t ... 50&id=1042erikr kirjutas:mitte kõigil, ka minu 2004 ATAC XC ei oma sellist võimalust.Ruve kirjutas:uutel Time pedaalidel on reguleerimise võimalus. kas kuuskandi või kruvikeerajaga peaks saama siis tugevust reguleerida. oli vist 3 astet võimalik.
võibolla on sul kõige nõrgema peal..
Mingit ranti ei paista olevatKuldar kirjutas:Kui su pedaali korpus on jätnud kingatallale cleati kõrvale sissekulunud või muljutud koha, siis võib arvata, et see kummirant segab tal nö. lõpuni kinnitumast. Terava vaibanoa-tüüpi teraga nüsi seda ranti madalamaks.
album_page.php?pic_id=1654
aga on kõva kulumis jälg-lohk cleati all, mõlemal saapal.
proovi mingid 0,5 - 1 mm seibid cleati alla pannaRom kirjutas: Mingit ranti ei paista olevat
album_page.php?pic_id=1654
aga on kõva kulumis jälg-lohk cleati all, mõlemal saapal.
SL sai oma LOOKid niiviisi pidama. karta on, et saapatald jääb kusagil traadile ette või ei suuda traat korralikult cleati taha pugeda.
Sellest siis võib ka see kulumine tigitud olla.erikr kirjutas:..........karta on, et saapatald jääb kusagil traadile ette või ei suuda traat korralikult cleati taha pugeda.
Proovin järgi igaljuhul.
Aga nüüd meenus et keegi soovitas vist klotsid saabastel ära vahetada.
Ei tea mis mõte asjal, aga peab vist proovima.