Sram XO käiguvahetuse eluiga

Rattadetailid ja abiained. Raamist õlideni.
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Vasta
rapsakas
Rattur

Sram XO käiguvahetuse eluiga

Postitus Postitas rapsakas » 30. 01. 2016. 16:27

Keegi targem ehk oskab öelda, mis võiks olla Sram XO eluiga? Kui vedru hakkab ära väsima kas siis oleks võimalik seda välja vahetada ja kas neid osasid ültse müüakse eraldi?

Kasutaja avatar
erikr
Admin

Re: Sram XO käiguvahetuse eluiga

Postitus Postitas erikr » 31. 01. 2016. 00:24

rapsakas kirjutas:Keegi targem ehk oskab öelda, mis võiks olla Sram XO eluiga? Kui vedru hakkab ära väsima kas siis oleks võimalik seda välja vahetada ja kas neid osasid ültse müüakse eraldi?
Mul käib 10 speed X.0 tagavahetaja alates 2012. X.9 suri alla aasta ära. Lõtkud, vedru, ghost-shifting...
X.0 tundub, et käib paar aastat veel, kuigi tagavara ootab sahtlis juba kolmandat aastat. Kes mind teab, teab ka, et minu MTB ei ole kruusakas. Shifter krõbiseb kogu aeg käe all.
X.0 gripshiftidele ostsin uued käepidemed eelmisel aastal, peaks ehk uueks hooajaks ära vahetama. Kuivaga pole midagi, aga kui olen käe porisse maha saanud, on vaja käiguvahetusega tegeleda. Ette panen kevadel X.9 asemele X.0 just because...sain ilgelt odavalt.
mis väljakutse? kiirabil ja politseil on väljakutse, minul on töö...
velo.clubbers.ee velo clubbers

Vasta

Mine “Jupid”