Huvitav arendus
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Huvitav arendus
Triathlete - a person who doesn't understand that one sport is hard enough...
Re: Huvitav arendus
Eestis pole vist juppide küljest ära kruttimine / jooksude vargus väga levinud.
Minul on soetatud Hexlox lahendus Brooks sadula turvamiseks. 4mm klambrile ja 5mm ühele sadulapoldile.
Zefal pakub kuulikese põhimõttel kiirkinnitused jooksudele ja sadulale. Kui keerad tagurpidi siis saad lahti aga tavaliselt lukustatud ratast tagurpidi keerata ei saa. Miinuseks niiskus ja külmumise oht aga mitte vist väga suur.
Abus on ka taolistega just turule tulemas ehk siis hexlox taolistega, jooksudele, sadulale.
Eestis osade vargused õnneks väga levinud pole
Abus on ka taolistega just turule tulemas ehk siis hexlox taolistega, jooksudele, sadulale.
Eestis osade vargused õnneks väga levinud pole
Zefalit kaalusin ka, kuid lugenud arvustusi, jätsin ostumõtte peast. Liiga lihtsalt sai siiski lahti kangutada asja testides.
Linnatingimustes on tagajooksu kinnitamiseks hea variant Abuse raamilukk... kes kaalu ei pelga. See on hea teine lukk, ehk siis üks lukk peab nagunii olema, millega raam ise millegi külge kinnitada.
Kas esiratta kiirkinnituse asendamiseks hetkel Citybike juba mingit Abuse varianti pakub? Mul tavaline 100mm vahe kiirkinnitusega hetkel.
Linnatingimustes on tagajooksu kinnitamiseks hea variant Abuse raamilukk... kes kaalu ei pelga. See on hea teine lukk, ehk siis üks lukk peab nagunii olema, millega raam ise millegi külge kinnitada.
Kas esiratta kiirkinnituse asendamiseks hetkel Citybike juba mingit Abuse varianti pakub? Mul tavaline 100mm vahe kiirkinnitusega hetkel.
mul on selline jublakas kiirkinnituse asendamiseks
https://www.pitlock.de/en/shop/quick-re ... -more.html
https://www.pitlock.de/en/shop/quick-re ... -more.html