Käiguvahetaja värvus
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Käiguvahetaja värvus
Ilmselt üks loll küsimus kui siiski ei saa esitamata jätta, nimelt siis enda rattal peal Deore taga (2004 Author) , mis on hõbe-hall, samas nii silma nurgast on jäänud poelettidel meelde musta värvi deored (see kevad, 2005), et küsimus kas neil ka reaalset vahet on või lihtsalt stiilis et üks on OEM ja teine massidesse ?
Kui te olete saanud täna hommikul hakkama 6 võimatu asjaga, miks siis mitte lisada sellele veel jalgrattasõit ?
- tõeline siga
- Rattur
Mai tea, minu arvates oleneb raja konditsioonist ja ilmast. Muda ja märja ilmaga on tumedad jupi oluliselt kiiremad ja kuivaga samas heledad. Ja oluline on veel see, et sokid oleksid samas toonis, sest antud ebakõla pidi kiirust kuni 33,76 % alandama. Ühesõnaga sõitjast endast ei sõltu suurt midagi, värvi tuleb jälgida.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Sul on tuline õigus. Eks see on seotud üleliigse ajaga. Ja kui taipad oma sõnumi mõttetust, siis on juba hilja . Inimene pidi vigadest õppima, aga ...veiko kirjutas:Nagu ma aru saan on küsija algaja. Ei saa seda küsimust talle pahaks panna (või saab?). Küsimusele tuli 1 (üks) asine vastus ning edasi lasti teema läbuks kätte. On's sel mõtet? Ok, üks mees viskas nalja... egas sellepärast ei pea kümme meest sama nalja erinevates versioonides järgi viskama.
velo clubbers
Õnneks mul on kõrgelt arenenud "möla filter".. Küsimus oli lihtsalt ajendatud sellepärast, et puuduvad paraku spetsiifilisemad teadmised jalgratta juppidest, aga samas nagu tahaks teadmisi ammutada endale..
Ja hetke teemast siis järeldus, et lehmapidajad vaidlevad samuti, et kumbad on paremad piima andjad kas musta-valge kirjud või punased
Ja hetke teemast siis järeldus, et lehmapidajad vaidlevad samuti, et kumbad on paremad piima andjad kas musta-valge kirjud või punased
Kui te olete saanud täna hommikul hakkama 6 võimatu asjaga, miks siis mitte lisada sellele veel jalgrattasõit ?
Oli rohkem vaba aega ja uurisin natukene asja edasi, ja shimano enda kodukas andis mulle suht pädeva vastuse.. Et siis vahe on ainult markeeringu lõputähes, S - Silver - Hõbedane ja L - ? - Must.
Küsimuse üks põhjustest oli ka see, et kuna sellised suurtootjad kasutavad nii öelda backend'is mitut erinevat tootja tehast, siis pigem hakkas vaevama see kvaliteedi probleem (kulumin jne.). Aga nüüd võin õndsa teadmisega magada, et kui minu hõbedane deore tundub liialt kiiresti kuluvat, et siis värvin ta markeriga mustaks
Küsimuse üks põhjustest oli ka see, et kuna sellised suurtootjad kasutavad nii öelda backend'is mitut erinevat tootja tehast, siis pigem hakkas vaevama see kvaliteedi probleem (kulumin jne.). Aga nüüd võin õndsa teadmisega magada, et kui minu hõbedane deore tundub liialt kiiresti kuluvat, et siis värvin ta markeriga mustaks