vaja abi soovituste näol
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
vaja abi soovituste näol
olen noor poiss ja huvi juba tükk aega tänavasõidu vastu. bmx mind ei huvita vaid tahan enda rattaga(author solution sx) sõita. ma ikka harjutasin trikke ja tagavelg läks kõveraks. tahaks siis teada millises hinnaklassis velgi ja milliseid täpsemalt ma peaks endale otsima et nad trikitamise peale kohe kõveraks ei läheks. näiteks bunnyhop ja sellised trikid. ja siis tahaks veel teada ketaspidurite allapanekust tavalisele rattale. ette pannes, kas peab olema mingi teistsugune kahvel ka? sest ketaspiduriga velg on ju laiem tavalisest. ja mis hinnaga oleks see võimalik. hinnaklassiks siis põhimõtteliselt see et võimalikult odava raha eest saaks ma oma trikke harjutada ja pidureid ei ole ka vaja kõrgtasemelisi, lihtsalt et töötaks tavalistest klotsidest paremini ja sujuvamalt.
Re: vaja abi soovituste näol
kui kahvlil on vasaku haru küljes kinnituskoht siis saab sinna ketaspiduri panna.pildi peal on näha, et saab.orukas kirjutas: ja siis tahaks veel teada ketaspidurite allapanekust tavalisele rattale. ette pannes, kas peab olema mingi teistsugune kahvel ka? sest ketaspiduriga velg on ju laiem tavalisest. ja mis hinnaga oleks see võimalik. hinnaklassiks siis põhimõtteliselt see et võimalikult odava raha eest saaks ma oma trikke harjutada ja pidureid ei ole ka vaja kõrgtasemelisi, lihtsalt et töötaks tavalistest klotsidest paremini ja sujuvamalt.
ei ole ketaspiduri pöid laiem pöiapiduri variandist.
trikimehed kasutavad rohkem vist hüdraulilisi pöiapidureid või mida spetsid räägivad
uut pöida soovitagu trikimehed, seda teemat ma ei valda.
ette sobib sulle ketaspidur küll. kui rahakott kannatab, siis vali ikka hüdrauliline. kui igaksjuhuks mainin, et sa pead arvestama ka esirummu vahetusega. trikitamiseks sobib tagupiduriks hästi magura HS-33. see on hüdrauliline pöiapidur. kuna su raamil pole kettakinnitust, siis see oleks ka ainuke variant.
pöiad peaksid kindlasti olema topeltpöiad. kuid on ka näiteks viiekordseid pöidasid. olen ise sellistega sõitnud ja selliseid vist naljalt juba kõveraks ei saa.
näiteks alex DM24 peaks alguseks sobima vägagi hästi.
http://alexrims.com/rims/mc_dm24.htm
ja laiemad on need DH ja freeride pöiad küll, kuid nagu erikr ütles, ei ole see reegel, et ketaspiduri pöid on laiem kui v-piduri oma ja ka laiem pöid mahub selle kahvli vahele.
pöiad peaksid kindlasti olema topeltpöiad. kuid on ka näiteks viiekordseid pöidasid. olen ise sellistega sõitnud ja selliseid vist naljalt juba kõveraks ei saa.
näiteks alex DM24 peaks alguseks sobima vägagi hästi.
http://alexrims.com/rims/mc_dm24.htm
ja laiemad on need DH ja freeride pöiad küll, kuid nagu erikr ütles, ei ole see reegel, et ketaspiduri pöid on laiem kui v-piduri oma ja ka laiem pöid mahub selle kahvli vahele.
Söidame mönuga
Minu rattal on 'juhuslikult' sündimisest saadik ketaspiduritele mõeldud Vuelta FR pöiad all - pole ei kaalu ega laiuse vahet. Tugevus on saavutatud profiili disainimisega.peeter009 kirjutas:... ja laiemad on need DH ja freeride pöiad küll, kuid nagu erikr ütles, ei ole see reegel, ...
Seega soovitan kindlasti poes küsida freeride pöidasid. Trikitamiseks oleks DH juba 'overkill'.
tuksub-sõidan, tuksub-sõidan, tuksubtuksubtuksub - pean pausi...