ehitan ratast!!!
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
-
- Rattur
ehitan ratast!!!
Vaatage takaks endale ehitada mingit normaalset maastiku ratast aga oleks vaja igasuguseid juppe alustaks raamist!Sis oleks küsimus kas kellelgi on pakkuda mingit normaalset raami normaalse hinnaga!!
Ole hea ja küsi natuke täpsemalt. Vaja on teada sinu pikkust / kaalu ja mis tüüpi juppe peale plaanid panna (ajad sa taga kaalu või vastupidavust? Mis pidurid? jne). Kui sul raha alla 10 tuhande, soovitan vaadata valmis rattaid: saad toimiva terviku kätte, mida tasapisi vuntsida. Kirjavead sinu postituses ei tule ka kasuks
-
- Rattur
Re: ehitan ratast!!!
kindlasti läheb ise ehitades kallimaks kui poest ostes. samas saad valida just selle taseme jupid mida pead oluliseks. kuna enamik poes olevatest ratastest on mõistuspärases balansis, siis on see ka mõistlik valik.
ise ehitasin juppidest järgneva ratta:
jooksud - kasutatud 800
pedaalid - uued 550
raam - kasutatud 500
pidurid - kasutatud 450
porilauad - uued 335
kahvel - kasutatud 300
vändad - kasutatud 200
lingid - kasutatud 200
kummid - kasutatud 200
sarved - uued 160
lenksupikendus - kasutatud 125
lenks - kasutatud 50
kokku: 3870
impulsi ratas juppidest kokku panna sain ma soodsa hinna eest müügis oleva raamist+jooksudest... kahjuks ülejäänud juppe uuena/mujalt eraldi ostes sulas see võit olematuks
oleks ma ostnud sama hinna eest ratta poest, siis oleks kõik jupid mõne klassi võrra kehvemad. samas oleks raami ja kahvli värvkate korralikum.
kui oleks kogu ratta ostnud kasutatuna, siis oleks võinud saada parema välimusega ratta...
ise ehitasin juppidest järgneva ratta:
jooksud - kasutatud 800
pedaalid - uued 550
raam - kasutatud 500
pidurid - kasutatud 450
porilauad - uued 335
kahvel - kasutatud 300
vändad - kasutatud 200
lingid - kasutatud 200
kummid - kasutatud 200
sarved - uued 160
lenksupikendus - kasutatud 125
lenks - kasutatud 50
kokku: 3870
impulsi ratas juppidest kokku panna sain ma soodsa hinna eest müügis oleva raamist+jooksudest... kahjuks ülejäänud juppe uuena/mujalt eraldi ostes sulas see võit olematuks
oleks ma ostnud sama hinna eest ratta poest, siis oleks kõik jupid mõne klassi võrra kehvemad. samas oleks raami ja kahvli värvkate korralikum.
kui oleks kogu ratta ostnud kasutatuna, siis oleks võinud saada parema välimusega ratta...
-
- Rattur
vot seda ma mõtleng ,aga ei tea kas kellelgi on pakkud head raami 500 krooni eest aga kui on sis andge teada mul ei ole praegu eriti raha umbes 2000 krooni sest ma hakkangi jupi kaupa tegema.Kuna talv on ees siis on talvel hea ratast teha ja aega on ka palju. Kui teil on mulle mingeid häid juppe pakkuda sis palun väga!"NORMAALSE HINNAGA"
seoses uue ratta ostuga on põhimõtteliselt üle '99 aasta KHS Alite 1000 (raami suurus 21''). üldiselt täiesti toimib veel kuigi osad jupid vajaks vahetust. saad lisaks raamile osad jupid ka kaasa.biker speed kirjutas:vot seda ma mõtleng ,aga ei tea kas kellelgi on pakkud head raami 500 krooni eest aga kui on sis andge teada mul ei ole praegu eriti raha umbes 2000 krooni sest ma hakkangi jupi kaupa tegema.Kuna talv on ees siis on talvel hea ratast teha ja aega on ka palju. Kui teil on mulle mingeid häid juppe pakkuda sis palun väga!"NORMAALSE HINNAGA"
ehk et kui huvi siis anna privas teada.
-
- Rattur
-
- Rattur
Biker speed, sa pole ikka veel oma kasvu/kaalu/vanust avaldanud. Mul võibolla oleks sulle midagi pakkuda kuid pole kindel, kas need sulle sobivad.
Aga sul PEAB olema ettekujutus, mis taseme ratast tahad kokku panna! "saatke mulle normaalseid juppe normaalse hinna eest" sind ei aita. Mõned pakuvad sulle uut xtr tagakäikarit 1200 krooniga ja on sinu tingimused auga täitnud samas ei vasta see tõenäoliselt sinu ettekujutusele "normaalsest".
Aga sul PEAB olema ettekujutus, mis taseme ratast tahad kokku panna! "saatke mulle normaalseid juppe normaalse hinna eest" sind ei aita. Mõned pakuvad sulle uut xtr tagakäikarit 1200 krooniga ja on sinu tingimused auga täitnud samas ei vasta see tõenäoliselt sinu ettekujutusele "normaalsest".
-
- Rattur
4000.- eest vaata parem kuulutusi ja osta mõni kasutatud ratas.biker speed kirjutas:ja ma ei taha mingit eriti kallist ratast kokku panna tahaks saada head maastiku ratsast hea hinnaga nagu umbes 4000 kr.
Hea ratta saad siis, kui paned jooksude alla 4000.-, raami eest 4000.-, amordi eest 4000.- jne.
-
- Rattur
-
- Rattur