loe palun nüüd oma tekst uuesti läbi. mina kõigest aru ei saanud.yucatan kirjutas:Ma küsin seda et kui ma võtsin tagumise rattaalt ära siis ma märkasin et osad kuulid on laaagritest puudu need mis olid puudu ma asendasinehk siis seda et mitu paari laagreid on tagakummis endal oli kolm?
ei. täiesti uus.priv kirjutas:yucatan=...ne13?
järelkasv, see on heaerikr kirjutas:ei. täiesti uus.priv kirjutas:yucatan=...ne13?
see läheb küll tiba teemast kõrvale, kuid päris nii see pole. koonus vs. laager arutelu jääb ilmselt kestma veel pikemaks ajaks. kui jooksude veeremist võrrelda ainult rummu ehituse järgi, siis mina küll ei julge väita et laagril rumm veereb paremini kui koonusel. kas sina julged väita et mavic veereb paremini kui campa?matukas kirjutas: Oluline on, et rumm sisaldaks mitte lahtiseid kuule vaid kuullaagreid.
yucatan kirjutas:Noh tagarummus siis mitu peaks olema mul on keskel 2 ja siis on ainult ühel pool aga teisel pool eiole
aga ma polegi ju oma arust väitnud, et laagerrumm peaks paremini veerema. Aga kui võtta mingi Shima kuulidega ja seda mingi laagerrummuga võrrelda, siis julgen väita, et vahe on olemas. Vähemalt minul esijooksuga läks veeremine tuntavalt paremaks.tarmo kirjutas:see läheb küll tiba teemast kõrvale, kuid päris nii see pole. koonus vs. laager arutelu jääb ilmselt kestma veel pikemaks ajaks. kui jooksude veeremist võrrelda ainult rummu ehituse järgi, siis mina küll ei julge väita et laagril rumm veereb paremini kui koonusel. kas sina julged väita et mavic veereb paremini kui campa?matukas kirjutas: Oluline on, et rumm sisaldaks mitte lahtiseid kuule vaid kuullaagreid.