õige suurus?
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
-
- Rattur
õige suurus?
kavatsen endale osta rattariided foorumist! nii ise olen pikk 185 ja kaalun 65kg. et kas M jääb väikseks ? või ikka tuleks osta korraga XL äkki keegi teab on olnud kogemusi!
ETTE TÄNADES!
ETTE TÄNADES!
-
- Rattur
Kui tõsiselt rääkida siis XL on Sulle ilmselt väga suur. Olen enamvähem sama pikk, kuid +10kg. Kasutan L suurusega tooteid. Läheb selga ka M suurusega särk, kuid reeglina kipuvad need lühikeseks jääma. Vali M või L suuruste vahel. Üldiselt ei saa riideid osta tellimise peale. Neid peab ikka proovima. Seda me ennist püüdsime Sulle öelda 

-
- Rattur
Pikkust 178-180 ja kaalu ~85 (
). Sai just erinevaid riideid soetatud (hooaja lõpus odavam) ja pean soovitama kindlasti proovimist. Mõni L osutus suureks ja samas teise firma XL paras. Uuri kindlasti et kas on "supportive" - sel juhul ongi kohe ettenähtud tihedam selga istumine (aga pikal sõidul on mõnus!
).
Ah-jaa : proovisin Decathlon, Agu, Biemme ja Santini.

Ah-jaa : proovisin Decathlon, Agu, Biemme ja Santini.
tuksub-sõidan, tuksub-sõidan, tuksubtuksubtuksub - pean pausi...
Olen täiesti nõus sellega. Ise ostsin kevadel Nalini riideid ja võtsin esimese korra proovimiseks L (tavaliselt kannan L riideid) - väike, täielik nabakas. Siis XL - ikka väike. XXL oli paras!! Itaallasedmart2 kirjutas:... pean soovitama kindlasti proovimist. Mõni L osutus suureks ja samas teise firma XL paras.

If everything's under control, you're going too slow!
-
- Rattur
riided ongi Nalini firma oma http://www.kiire.ee/?a=2&b=5556 sellised aga nüüd ma olen küll segaduses kas M jääb väikseks w ??
ei oska kuidagi valida.

ei oska kuidagi valida.
no aga mine ja proovi kuskil poes Nalini riideidbiker speed kirjutas:riided ongi Nalini firma oma http://www.kiire.ee/?a=2&b=5556 sellised aga nüüd ma olen küll segaduses kas M jääb väikseks w ??![]()
![]()
ei oska kuidagi valida.

velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
-
- Rattur
-
- Rattur
-
- Rattur