Ma arvan, et see oleks õige koht alljärgneva jutu jaoks:
Ma hakkasin jooksuga jälle tugevamalt tegelema paar aastat tagasi. Toona sai ostetud ka uued vägevad tossud- Nike Bowerman ... (krossikad). Tegin nendega mingi kuu aega trenni, joostes treeningutes nii 5-10km.
Probleeme polnud!
Kuid enne Viljandi jooksu, kui tegin pikema trenni 15km, sai jalalabad veits höörutud ja hästi huvitavalt: jalalaba võlvi kõrgemasse ossa tekkis vill
OK! Pole midagi, unustasin selle, asi paranes ja sain Viljandis ilusasti jooksma minna. Kuid mitte kaua, kuskil vahepeal hakkas toss hullult võlvi kaart kulutama, nii et finisheerides panin otse kohe kiirabiautosse, kus mul siis sokid jalast ära lõigati/leotati ja kinni seoti

Järgmised kaks nädalalt olin O-jalg...irwirw.
Mõtlesin, et kuis ma nüüd nõuan Jalajälje käest pappi või asenduskaupa. Saimegi siis ühe esindajaga kokku ja ta võttis asja uurimisse. Selgus, et minus on viga (nagu ikka)- mul võlv ebanormaalselt kõrge. Sain uued tallad, mis pidid toetama jne. Lõikasin ise veel talla ääri siledamaks.Aga ei midagi. Edasi võistlesin nii, et lappisin plaastriga võlvi üle ja andsin tuld (tartu jooksumaratonil sain veel päris hea aja).
Alles tänaseks päevaks on jalg harjunud ja ma ei pea kasutama enam plaastreid (no va. maraton, kus tuleb nagunii kõik võimalikud kohad plaastriga kinni toppid

)
Kas see on normaalne?
Kas kellegil on samu kogemusi?
Olen palju mõelnud selle "jalalabatestile", kuid see on osutunud kalliks. Aga nüüd lähen ja käin seal Adi poes ära ning vaatan, mis Opa või test räägib!