Ette tänades Raiko [italjaanode peale tige (muudel põhjustel)].
Ma mõtlesin, et kasutatakse pehmendusega lühikesi sõidupükse pikkade pükste all. Sellisel juhul hakkaksid ilmselt ka topelt traksid häirima. Aga pehmendusega alukaid polegi näinud kuskil müügil.Rivo kirjutas:Just eile tegin esimese sõidu (1h ja 50min) komplektiga : pikk ilma pehmenduste soojem püks (Nike) + pehmendusega alukad (Briko) Midagi ei häirinud. Väga OK oli. Pehmendusega alukad on muidu boxerite laadse lõike ja tegumoega ning niisama jalas sellised, "lohvkad".
Kas koos sooja aluspesuga oled ka kasutanud? Ehk siis: aluspesu+lühike püks+pikk püks.j6ukur kirjutas:Rattal panen lühiksed sõidupüksid alla ja ei kurda.
ikka pampersiga lühike püks, siis sossupesu, siis windstopper.rainerhq kirjutas:Kas koos sooja aluspesuga oled ka kasutanud? Ehk siis: aluspesu+lühike püks+pikk püks.j6ukur kirjutas:Rattal panen lühiksed sõidupüksid alla ja ei kurda.
Mulle jäid hiljuti ühed sellised silma Tartus Lõunakeskuse Rademaris. Firmaks oli vist Briko kui mu mälu nüüd alt vearainerhq kirjutas:Aga pehmendusega alukaid polegi näinud kuskil müügil.