Soetasin MTB kingad, Mavic Scorpio ja seal olid kaasa lisaks nendele varvaste alla käivatele nagadele veel mingid plekitükid, kus kaks auku sees. Saan aru, et need käivad sinna, kuhu tuleb klots, aga kuhu täpsemalt? Kinga sisse nagu ei sobinud, pigem siis väljapoole, on mul õigus?
Ja palju te neid varbaosa alla käivaid nagasid kasutate, kas on ka efektiivsed?
K: mtb kingaga kaasas olnud plekitükid?
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: K: mtb kingaga kaasas olnud plekitükid?
Klotsi alla, et pedaal kingatalda ära ei kulutaks.
Eriti näiteks Eggbeaterid või Timed.
Väga vähesed kasutavad mudanuppe. Pole vaja külge keerata.
Eriti näiteks Eggbeaterid või Timed.
Olen üks väga vähestest ja väidan, et need on väga abiks kui vaja ronida kuskil, ka ilma mudata (Sidi muster on madalam ka muidugi). Külge keeratuna ei ole märganud segavat efekti.erikr kirjutas:... Väga vähesed kasutavad mudanuppe. Pole vaja külge keerata.
Klotside aluseid plaate soovitan igal juhul kasutada! Pedaalide klambrid söövad talda üllatavalt isukalt.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Ega mul kedagi peale Sinu meelde ei tulnudki.Mati kirjutas:Olen üks väga vähestest ja väidan, et need on väga abiks kui vaja ronida kuskil, ka ilma mudata (Sidi muster on madalam ka muidugi). Külge keeratuna ei ole märganud segavat efekti.
Reaalselt on neist mudanuppudest kasu vaid Rõuge Tuuri proloogil ojast väljaronimisel. Aktiivse jalastujana hoian siiski porinupud sahtlis nii Diadora kui Mavicu kosside puhul.
Ahah, siis said ikka õigesse kohta. Panin nii loogika järgi nad sinna! Tänud!erikr kirjutas:Klotsi alla, et pedaal kingatalda ära ei kulutaks.
Aga nuppudest, eks ma siis proovi reaalselt ise järele ja saan kogemuse kaudu ka endale nende vajadusest oidu.
Pean ütlema, et ka mina kasutan nuppe, kunagi pole seganud ja eriti hääd on H100-l ...
Kingaks Bontrager RL.
Kingaks Bontrager RL.
tuksub-sõidan, tuksub-sõidan, tuksubtuksubtuksub - pean pausi...