Sidi Dominator Mega hingavus
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Sidi Dominator Mega hingavus
Kas kellelgi on kogemusi/kommentaare, kuidas nimetatud king hingab? Kavas see endale osta paraja suuruse ja laia liistu tõttu esimeseks rattakingaks aga kahel korral on poes müüjad teinud sellist natuke murelikku nägu, et see on ikka nii veekindel ja umbne et oioioi. Proovisin ka Sidi Eagle 5 Pro'd aga selle mudeli isegi üks number suurem king ei istu nii hästi laiuse poolest, kui Dominator.
Re: Sidi Dominator Mega hingavus
Ilmselt väga ei hinga.
Mul on Sidi Eagle 5 Pro'd ja ei saa öelda, et ka need väga hingaks. Vähemalt õhukese sokiga pole kuidagi tunda, et sõidu ajal kuskilt väga ventileeruks.
Samas isegi kuumade suvepäevadega jalad eriti higistama ka ei hakka, mõnusalt soe on. Ilmselt üks põhjus on, et mind pole jalgade higistamisega õnnistatud ja pigem mulle istubki selline mõnusamalt soe ja kinnisem king. Teine põhjus on ilmselt see, et minu kingade värviks on steel/titanium, mitte must.
Sidi Eagle 5 Pro on muidu jah suhteliselt kitsa liistuga king.
Mul on Sidi Eagle 5 Pro'd ja ei saa öelda, et ka need väga hingaks. Vähemalt õhukese sokiga pole kuidagi tunda, et sõidu ajal kuskilt väga ventileeruks.
Samas isegi kuumade suvepäevadega jalad eriti higistama ka ei hakka, mõnusalt soe on. Ilmselt üks põhjus on, et mind pole jalgade higistamisega õnnistatud ja pigem mulle istubki selline mõnusamalt soe ja kinnisem king. Teine põhjus on ilmselt see, et minu kingade värviks on steel/titanium, mitte must.
Sidi Eagle 5 Pro on muidu jah suhteliselt kitsa liistuga king.
Re: Sidi Dominator Mega hingavus
Kui otsid hingavat kinga siis võta Mavic.