Mul tekkis pärast möödunud ja eelmise nädala müttamisi Kõrvemaal hoopis mõte, et peaks nüüd platvormid külge kruvima ja talvesaabastega sõitma. Nimelt sõidukingadega oli sel nädalavahetusel juba jahe. Polügoni liiva sees ukerdades oli kasuks, kui jalad pedaalidest lahti olid ja eelneval nädalavahetusel tuli ka veidi vees mütata
Kaaslane sai madalamatest kohtadest tänu oma nahksaabastele kuiva jalaga läbi ja 40 cm sügava vee jaoks kooris jalad paljaks - mul said jalad juba lombis märjaks, nii et ei hakanud sügavama vee puhul rattasaapaid jalast kiskumagi. Esialgu jätan vist matkamiseks bahillad ostmata (arvan, et odavamad ei kesta) ja kaevan oma vanad platvorm pedaalid ja matkasaapad kapist välja. Linnavahel on rattakingadega vaat
et hullemgi sõita - lompe rohkem ja ei saa nii vabalt manööverdada, aga siis piisab lihtsatest katetestki.
Tegelikult juba uurisin poodidest ka veekindlate sokkide kohta.
On ka mõte ise bahillad meisterdada.
Muide, kui saapad kuivasid, tõmbasin mitu paari kuivi sokke jalga ja kõige peale sinised haigla kilesussid ning paterdasin niimoodi ringi
Need kilesussid olid mul tegelikult kaasas juhuks, kui tuleb vihmaga sõita, et siis kingadele peale tõmmata ja põhja klambriauk teha.