Sügisene sooduskiiver
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
-
- Rattur
Sügisene sooduskiiver
Hooaeg hakkab lõppema ja seoses erinevate hinnaalandustega mõtlesin omale uuex hooajax asjalikuma kiivri ja veel mõnda nipet näpet soetada.Kust võix saada norm. kiivri mis olex hinnaklassis 800-1000 eeku, olex kirgaste värvidega ja normaalselt reguleeritav (stoperdused ei tule ise lahti, rihm ei sooni ja klõpsud on õigetel kohtadel). Seni olen vahtinud vastavates kauplustes suhteliselt nõutu näoga. Eriti häirib kui kiiver on tumedat värvi või suisa must- see on ju nõme.
Mul kah tume kiiver, tunnen end niii nõmedana, et oma sõidud teen päevavalges tumedate prillidega. Pimedas on vähem piinlik, aga et siis keegi mu tumedat ja nõmedat kiivrit ei märkaks - sõidan tuledeta ja helkuriteta. Tulevikus ostan punase kiivri, millel on roosad mummud.
Asjalikku kiivrijuttu siit:
viewtopic.php?t=1777&highlight=%2Akiiver
Asjalikku kiivrijuttu siit:
viewtopic.php?t=1777&highlight=%2Akiiver
Viimati muutis mart, 16. 09. 2004. 15:36, kokku muudetud 2 korda .
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.