Kingad
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kingad
Nimelt tekkis selline probleem, et käisn täna xdream'i esimese etappil. otsustasin et teen kogu raja ratta kingadega. kõik oli hea nii kaua kui pidi hakkama metsas mygarike vahel jooksma. Kuidagi väga ebamugav oli metsas joosta nedega. samas aga kui oli selline siledam pinnas, siis ei olnd väga vigagi. vaadates teisi võistlejaid paistis, et ma pole ainuke kes on otsutanad ratta kingadega rajale tulla. Küsimus selles, et asi mu kingades,või minus või milleski muus.
Re: Kingad
Sulle võib olla sobiksid siis hoopis sellised asjad, pool tossu sarnased ratta jalanõud. Need on pehmemad ja annavad painduma- parem joosta.baddog kirjutas:Nimelt tekkis selline probleem, et käisn täna xdream'i esimese etappil. otsustasin et teen kogu raja ratta kingadega. kõik oli hea nii kaua kui pidi hakkama metsas mygarike vahel jooksma. Kuidagi väga ebamugav oli metsas joosta nedega. samas aga kui oli selline siledam pinnas, siis ei olnd väga vigagi. vaadates teisi võistlejaid paistis, et ma pole ainuke kes on otsutanad ratta kingadega rajale tulla. Küsimus selles, et asi mu kingades,või minus või milleski muus.
Mõtlesin selliseid asju : album_pic.php?pic_id=2171
Vaid mäesuusa ja suusahüppe saapad on veel ebasobivamad jalanõud metsas jooksmiseks.baddog kirjutas:Nimelt tekkis selline probleem, et käisn täna xdream'i esimese etappil. otsustasin et teen kogu raja ratta kingadega. kõik oli hea nii kaua kui pidi hakkama metsas mygarike vahel jooksma. Kuidagi väga ebamugav oli metsas joosta nedega. samas aga kui oli selline siledam pinnas, siis ei olnd väga vigagi. vaadates teisi võistlejaid paistis, et ma pole ainuke kes on otsutanad ratta kingadega rajale tulla. Küsimus selles, et asi mu kingades,või minus või milleski muus.
Ei saa naq üldse aru kuidas on võimalik mingit natukegi pikemat maad rattakingadega joosta!baddog kirjutas:Nimelt tekkis selline probleem, et käisn täna xdream'i esimese etappil. otsustasin et teen kogu raja ratta kingadega. kõik oli hea nii kaua kui pidi hakkama metsas mygarike vahel jooksma. Kuidagi väga ebamugav oli metsas joosta nedega. samas aga kui oli selline siledam pinnas, siis ei olnd väga vigagi. vaadates teisi võistlejaid paistis, et ma pole ainuke kes on otsutanad ratta kingadega rajale tulla. Küsimus selles, et asi mu kingades,või minus või milleski muus.
Eriti ebamugav tunne on!
Paar aastat tuli mul ka ette yhel multisport v6istlusel rattakingadega jooksmine. Kokku tuli vist mingi 3 km joostud ja seda siis metsas ja s6iduteel ja l6puks veel yles vaatetorni. Ega see nyyd eriti mugav ei olnud, aga kuidagi ikka sai hakkama. Tossude vahetamiseks oleks läinud liiga palju aega.
See oli siis väike etap keset rattaetappi. Loomulikult orienteerumisel kasutasin tosse.
See oli siis väike etap keset rattaetappi. Loomulikult orienteerumisel kasutasin tosse.
-
- Rattur
Olin ise samuti kimpus, kas minna trassile tossu või sõidukingaga. Ostustasin mõlmead ühes haarata. Ei pidanud kahetsema. Sõiduking jäägu ikka rattamõnude nautimiseks. Kinga jooksusussi vastu vahetamine peaks tõesti suht kiirelt käima. Paelu oskame ju kõik juba üsna kiiresti sidudabaddog kirjutas:Nimelt tekkis selline probleem, et käisn täna xdream'i esimese etappil. otsustasin et teen kogu raja ratta kingadega. kõik oli hea nii kaua kui pidi hakkama metsas mygarike vahel jooksma. Kuidagi väga ebamugav oli metsas joosta nedega. samas aga kui oli selline siledam pinnas, siis ei olnd väga vigagi. vaadates teisi võistlejaid paistis, et ma pole ainuke kes on otsutanad ratta kingadega rajale tulla. Küsimus selles, et asi mu kingades,või minus või milleski muus.
- vigurivänt
- Rattur