Shimano vs look pedaalid
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Shimano vs look pedaalid
Mis nende vahe on? saan aru, et välimus teistsugune ja kinnitub teistmood ja look on kõvasti kallim. Aga kas see on siis niipalju parem? Või millest see nii suur hinna vaha oleneb? Tahaks homme pedaalid ära osta, aga vaja veidi taustainfot... peamiselt sõidaks kolmapäevakute radasid.
Re: Shimano vs look pedaalid
Kaalu/materjali vahe on ka.
Shimano on raskem, aga muidu ei ole shima 540/770/970/980 pedaalidel häda midagi.
Shimano on raskem, aga muidu ei ole shima 540/770/970/980 pedaalidel häda midagi.
Räägi milliste pedaalidega (mudelitega) tegu on.
Ei teagi:P panin siia selle kuulutuse, et ostan ja soovitati homme hommikul rocca hawaii-is 32€ mingeid shimano pedaale. Aga tahtsin nagu enne mingit infot juurde saada muidu ei tea mis kaela määrivad:D
viewtopic.php?f=45&t=32596&p=245133#p245133 sellise kuulutuse sain ka pm-i vaatasin, et need ka päris kallid pedaalid. Aga pidid minu andmete kohaselt vist loksuma?
viewtopic.php?f=45&t=32596&p=245133#p245133 sellise kuulutuse sain ka pm-i vaatasin, et need ka päris kallid pedaalid. Aga pidid minu andmete kohaselt vist loksuma?
Eggbeateritel suht suur lõtk jah, kuna neid pingutada ei saa. Ise talvel sõitsin maanteel mtb rattaga ja peal olid vist Looki 4x4 (sama mis eggbeater) ja lõtk oli üsna jõhker jah. Ise eelistan laiema toetuspinnaga pedaale nagu shimanol ja paljudel teistel on, enda bike'l praegu 3 aastat vanad Shimano M-540 ja töötab kõik laitmatult. Olen ka kuulnud, et Look Quartz väga hea pidavat olema.
Eggbeateritel jällegi see hea, et kui mutta ronid, siis selle jala saab kinni alati, endal paar korda ette tulnud kui mudas ei saa SPD-d kinni aga siis peab olema ka ikka tõeline paks muda ja seal mõnda aega püherdatud ka.
Seega shimano 520 ka soovitan, täpselt sama mis 540 ja palju soodsam.
Eggbeateritel jällegi see hea, et kui mutta ronid, siis selle jala saab kinni alati, endal paar korda ette tulnud kui mudas ei saa SPD-d kinni aga siis peab olema ka ikka tõeline paks muda ja seal mõnda aega püherdatud ka.
Seega shimano 520 ka soovitan, täpselt sama mis 540 ja palju soodsam.
ma kasutan viimased 7 aastat EggBeater'eid justnimelt sellepärast, et jala asend värskelt ja väsinult on erinev ja selle pedaali sees annab asendit piisavalt muuta, muidu hakkab pikema sõidu lõpuks põlvedele. Aga olen kuulnud ka, et kangematele jalgadele ja raskematele inimestele visplid ei sobigi, pedaalid väsivad kiiresti ära.
Selge, vist jäävad siis shimano omad ikkagi. Lähen vaatan mida mulle hawaii-s räägitakse ja arvatavasti ostan need kohe ära kah. Aitäh kes võtsid aega ja viitsisid vastata