Prillid ja silmad
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Prillid ja silmad
Kasutan sõitmisel prille ja tuul loomulikult otse silma ei tule. Siiski kusagilt õhk intensiivsemalt läbi käib, sest isegi pärast sõitu, mis jääb alla tunni, on silmad kuivad ja punased. Kas probleem on silmades või peaks otsima paremaid prille? Sirvisin vanu teemasid ka ja väga palju soovitati ülikalleid marke. Kui teaks, et töötaks, siis võiks isegi ehk osta. Aga hankida kallid prillid ja siis avastada, et silmad on ikka punased, oleks küll nadi.
Re: Prillid ja silmad
Minul odavad koopiad ja probleeme ei ole. Võib-olla on tegemist sinu eripäraga ja peaks kasutama silmatilkasid. Tõenäoliselt apteeker oskab head nõu anda.
Minul küll nii häiriv probleem silmadel ei ole, aga tuule mõju pärast natuke pikemat sõitu on tunda küll. Olen sõitnud kahtede odavate suvakate prillidega, praegu kasutan 540euriseid Rudy Projecti prille, aga konkreetselt tuule osas neil suurt vahet pole. Kallid prillid on disainitud udutamise vähendamiseks ikkagi klaasitagust ventileerima, ehk õhukeerised on ka klaasi ja silma vahel. Ehk on tõesti abi kunstpisaratest, mis võiks olla näiteks lipiide sisaldavad, annavad kestvama efekti.
Zero the Hero
Ma prille ei kasuta ja silmadel pole midagi tunda olnud seega on silmad väga erinevad ja tuleb endale sobilikud prillid leida kui silmad tundlikud..............
Ma arvan, et tuleks ka selgeks teha tegelik põhjus.
Et kas tuul või valgus või midagi kolmandat.
Et kas tuul või valgus või midagi kolmandat.
Kui tõenäoline on, et veedad päeva kusagil, kust silmad selle koormuse juba kätte saavad ja õhtul vastutuule ning pingutusega välja lööb?
Sõidad rahulikult ja oled puhanud?
Sõidad rahulikult ja oled puhanud?
Päeval saavad silmad arvuti taga päris kindlasti koormuse. Pärast tööpäeva lõppu sõites enam päris puhanud ei ole. Aga siiski väntan eelmisest treeningust taastununa.