Päris hea hulk vett on viimasest postitusest saadik merre voolanud

Samuti on kunagi Marati poolt HH-le toodetud pikk aluspesu teeninud mind 14 aastat, ostetud samast Tartu mnt. 63 "Au Tööle" tehase väljamüügist nagu võib lugeda siit.
Tollal maksis komplekt vist ~300 kr. ringis. Kaks helehalli komplekti on auguliseks kulunud kuid õmblused peavad siiani, üks vähem kasutatud tumesinine veab ehk veel mõned aastad läbi. Ning olgu öeldud, et kasutan talveperioodil pikka pesu igapäevaselt, külmavares nagu olen.
Kuid küsimus on labane: kust osta uued? See, et Maratis toodetu mind 14 a. teeninud on ei tähenda, et ummisjalu mistahes hinna eest esimese kaupmehe õnnelikuks teen.
Oluline pole ka HH kaubamärk, praegustel on "FAIR-PLAY underwear" ning minu poolest võib seegi puududa.
Oluline on materjal: mul on mitmeid polüesterkangast ja/või polüester-nailon-elastaan segust särke-pükse ning istugu need kuitahes hästi jätavad taolised ürbid mind külmaks nii otseses kui ülekantud tähenduses

Kõige parem kui oleks täpselt samasugusest polüpropüleenkangast: kergelt ribiline või teisisõnu peene triibuga kootud kangast.
Kui taolisest polypro kangast toodab (siiani) ainult HH, siis mis parata. Hetkel on plaanis HH kanga tuvastamiseks tagastusõigusega kontrollost teha, tont teab millest praegu Portugalis toodetakse.
Ärge hoidke küünalt vaka all: milliseid (veebi)poode soovitate, kust otsida? Tuntumaid tean ehk isegi, aga igalt poolt vaatab vastu vaid polüestrist või selle segudest pesu...