Polar CS 100 ja CS 200
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Polar CS 100 ja CS 200
Kas keegi teab nendest Polaritest midagi või kust saaks infot?
Eestise tulevad müüki maikuus.Äkki on jamad ja ei tasugi oodata?
Reklaamis on kül öeldud,et spetsiaalsed jalgrattakompuutrid.
Eestise tulevad müüki maikuus.Äkki on jamad ja ei tasugi oodata?
Reklaamis on kül öeldud,et spetsiaalsed jalgrattakompuutrid.
Põgusal vaatamisel sain aru, et tegemis on siiski PUHASTE rattakompuutritega. Inimene, kes jookseb, ujub, suustab, rulluisutab ja sõidab ratast (vist sai tegelt vales järjekorras), kasutab ilmselt edasi S720-t. Seega mina isiklikult küll mingit kihelust ei tunne seoses uue toote tulekuga. Kenad näevad välja küllmar852 kirjutas:Tosi hyvät näevad välja.
Kas nüüd peab oma 720 ajalooprügikasti heitma ?
ja altimeeter eestis eriti vajalik asiRivo kirjutas:720 on spetsi järgi neist mõlemist (uuest) etem. Kummalgi pole nt. altimeetrit peal.mar852 kirjutas: Tosi hyvät näevad välja.
Kas nüüd peab oma 720 ajalooprügikasti heitma ?
mulle need kellad täitsa meeldivad, aga hinnad kindlalt kõrged. ilmselt ostan ikka juhtmevaba VDO rattale
Re: Polar CS 100 ja CS 200
mefost öeldi, et ei tule enne juunikuud. Hind pidi tulema ca 2000, aga kummal neist - see jäigi täpsustamata.seattoledo kirjutas: Eestise tulevad müüki maikuus.
Kellelgi mõnes netipoes ei ole silma jäänud?
Ja etskae... CS300 täiendas valikuvõimalusi veelgi http://www.polar.fi/polar/channels/eng/ ... CS300.html tundub et selle arvelt on s520 listist haihtunud, mis iseenesest oli ka suht loogiline.
Aasta teema algatamisest möödas, annan end üles kui CS200cad omanik. Ostsin novembris sellise (ok, ok, tellisin sünnipäevaks), sest ei meeldi sportkella kanda. Välimus ja funktsionaalsus minult 10 punkti.margus v kirjutas:Kas keegi teab nendest Polaritest midagi või kust saaks infot?
Talvepoole sai paar sõitu tehtud, -5 C kannatas 4 tundi ilusti ära.
Bukletis oli seade pandud edevalt stemmi peale, maastikusõidul osutus see positsioon ebasobivaks, kuna tassin oma vokki just sellest kohast kinni hoides. Suvepoole panen kadentsianduri ka peale, eks siis olen jälle targem.
Aga Sa ei pea ju kandma käe peal, kui ei meeldi? Mina isiklikult kah seda niisama käel ei kanna, selleks puhuks ikka tunduvalt kobedamaid variante.m6mm kirjutas: Ostsin novembris sellise (ok, ok, tellisin sünnipäevaks), sest ei meeldi sportkella kanda
Siit saaks lausa uue arutelu algatada, et kas kannate spordikella (nt. Polarit) ka argipäeval, kas lipsuga või teksadega või seelikuga sobib? Kuna keegi pole veel mulle taibanud midagi sellest kollektsioonist http://www.rolex.com/en/ kinkida, siis kannan küll igas olukorras oma polarit ja olen rahul.Rivo kirjutas: Mina isiklikult kah seda niisama käel ei kanna, selleks puhuks ikka tunduvalt kobedamaid variante.
Andmete ülekanne polarcyclingcoach.com trennipäevikusse Polar WebLink tarkvara abil ei taha sugugi õnnestuda ... on kellelgi sellega veel jama olnud?
Kui "send all" valides üritan kõiki mälusolevaid faile korraga ära saata, siis annab error connection kusagil 32...35% juures, ühekaupa saata üritades viskab 98% pealt lusika nurka. Krõbiseb ja siriseb mis kole, hoia mikrist 5cm või 5mm kaugusel, asja pole saanud...
Omaette komejant oli läpaka mikrofoni üles leidmine - sihuke alla 1mm auguke :)
Kõige rohkem olen rahul suure ekraaniga ja suurte numbritega (ealised iseärasused - ju nõu...). Samas võiks info näitamisel mingi custom settingu võimalus olla, olemasolevate infopakettide seast pole kõige sobivamat leidnud ja pidevalt vahelduvate näitude kasutamine on ebamugav, peab peale passima millal huvitav number displeil löögile pääseb.
Kcal/h ja kcal/km võivad küll kedagi huvitada, aga selle asemel võiks ekraanil leiduda koht sellele, milline bike setting parasjagu kasutusel on (ümbermõõt 1 või 2)
Nupud on päris jäigad, krõmpsuga. Pikasõrmekindaga tülikad mudida.
Kui "send all" valides üritan kõiki mälusolevaid faile korraga ära saata, siis annab error connection kusagil 32...35% juures, ühekaupa saata üritades viskab 98% pealt lusika nurka. Krõbiseb ja siriseb mis kole, hoia mikrist 5cm või 5mm kaugusel, asja pole saanud...
Omaette komejant oli läpaka mikrofoni üles leidmine - sihuke alla 1mm auguke :)
Kõige rohkem olen rahul suure ekraaniga ja suurte numbritega (ealised iseärasused - ju nõu...). Samas võiks info näitamisel mingi custom settingu võimalus olla, olemasolevate infopakettide seast pole kõige sobivamat leidnud ja pidevalt vahelduvate näitude kasutamine on ebamugav, peab peale passima millal huvitav number displeil löögile pääseb.
Kcal/h ja kcal/km võivad küll kedagi huvitada, aga selle asemel võiks ekraanil leiduda koht sellele, milline bike setting parasjagu kasutusel on (ümbermõõt 1 või 2)
Nupud on päris jäigad, krõmpsuga. Pikasõrmekindaga tülikad mudida.
Gravity is a Bitch
Selles mikrofonis võibki see viga peituda. Ma maadlesin oma S410-ga samuti seni, kuni uue mikrofoni ostsin ning sestpeale probleeme pole.Kuldar kirjutas:Andmete ülekanne polarcyclingcoach.com trennipäevikusse Polar WebLink tarkvara abil ei taha sugugi õnnestuda ... on kellelgi sellega veel jama olnud?
Omaette komejant oli läpaka mikrofoni üles leidmine - sihuke alla 1mm auguke
cs200cad
Mul kah antud isend.
Kuidas ma kompu saaks maha võtta, et seda nt. arvuti juurde viia. Ei julge teda liig tugevalt väänata, läheb äkitse puru.
Teiseks kas on keegi kellel on õnnestunud kompusse midagi laadida.
Kompu näitab arvutist saatmise ajal, et vastuvõtt toimub. Näitab %-e kuni 100-ni aga mingeid muudatusi kompus ei tähelda.
Kompust andmete kättesaamisel probleeme ei ole. Aega võtab aga toimib.
Kuidas ma kompu saaks maha võtta, et seda nt. arvuti juurde viia. Ei julge teda liig tugevalt väänata, läheb äkitse puru.
Kompu näitab arvutist saatmise ajal, et vastuvõtt toimub. Näitab %-e kuni 100-ni aga mingeid muudatusi kompus ei tähelda.
Kompust andmete kättesaamisel probleeme ei ole. Aega võtab aga toimib.
Re: cs200cad
Keerad komput vastupäeva või lased lenksu stemmiküljest lahti, eemaldad käikarite trossid...Al kirjutas:Kuidas ma kompu saaks maha võtta, et seda nt. arvuti juurde viia.
Tean seda muret kompuutri maha võtmisel, kogesin isegi: sa pead keeramise ajal ühtlaselt peale vajutama, siis tuleb kergesti. Hoia külgedest kinni, sealt kuhu disainerid on need hallid triibulised kummiliistud pannud. VargalukkAl kirjutas:Mul kah antud isend.
UpLink pole ka minul tööle läinud, nii väga tahaks vahetada ekraanil kuvatavate andmete kombinatsioone.
Käis see ikka kõvasti.m6mm kirjutas: Tean seda muret kompuutri maha võtmisel, kogesin isegi: sa pead keeramise ajal ühtlaselt peale vajutama, siis tuleb kergesti. Hoia külgedest kinni, sealt kuhu disainerid on need hallid triibulised kummiliistud pannud. Vargalukk
Manual siin oli abiks: Uplinkiga on nii, et ekraani kuva muutmiseks ja odomeetri näidu muutmiseks peab uploadima info ja tegema reseti.m6mm kirjutas: UpLink pole ka minul tööle läinud, nii väga tahaks vahetada ekraanil kuvatavate andmete kombinatsioone.
Reset keerab ainult kellaaja nahka. Info jääb alles.
Reseti jaoks on vaja vajutada kõiki 3 nuppu üheaegselt kuni ekraani lööb märke täis. Siis suvalisele nupule ja korras. Seejärel tuleb uuesti kell ja kp. sisestada. Kellaaega saab tegelikult ka Uplinkiga uuendada.
Logoga on nii, et peale logo laadimist tuleb paremat nuppu all hoida ja siis tuleb see kuupäeva asemele. Kuupäeva saab samuti parema nupu hoidmisega tagasi.
http://www.et-bike.ee/index.php/cPath/27_76MartinE kirjutas:teab keegi kus see cs200cad ka müügil on ja mis hinnaga umbes?
http://www.hot.ee/sporter/CS200.html
Tundub jahh nii.rajko kirjutas:Kas ongi tõsi et cs300'ga ei saa ringe lugeda?
cs 200-st kuidagi vähe räägitud siin ja viimasest postist samuti juba üle aasta möödas,kuidas on kasutajad selle ajaga rahule jäänud?Otsin rattale spidokat ja pilk jäi cs 200 pidama peamiselt sellepärast,et hea suur displei ja tänu pulsokale saaksin ka lengsupealse lagedamaks,jääks üks praeguse kahe kella asemele.Nii,et kiitke või laitke seda asjandust.
Minult saad soodsalt Fenestra puit-alumiinium ja puitaknad!! andres.aju@fenestra.ee 5017635
Saatsin PS-i nii siia kui sinna,aga Sa ei vastaandres635 kirjutas:cs 200-st kuidagi vähe räägitud siin ja viimasest postist samuti juba üle aasta möödas,kuidas on kasutajad selle ajaga rahule jäänud?Otsin rattale spidokat ja pilk jäi cs 200 pidama peamiselt sellepärast,et hea suur displei ja tänu pulsokale saaksin ka lengsupealse lagedamaks,jääks üks praeguse kahe kella asemele.Nii,et kiitke või laitke seda asjandust.
Mul CS200cad variandiga pooleteist aasta kogemus. Olen sõitnud külmaga, vihmaga, siiani pole hätta jäänud. Ainuke asi, mis aeg-ajalt "näkku paneb" on pulsilugeja, olen proovinud patarei vahetamist ja kella sisse lülitamist teistest elektroonikaseadmetest eemal, aeg-ajalt viskab ikka vimka sisse. Aga seda lühiajaliselt. Kasutan kahe ratta seadet, internetipäevikut, ringiaegu, pulsitsooni hoiatust, puudust tunnen vaid jooksmisel ja suusasõidul randmele kinnitamise võimalusest (jah, see kell pole selleks mõeldudki). Hea "distsiplinaator" on kadentsiandur, niisama sõites kipub väntamissagedus jääma sinna 65 kanti aga teadlikult treenides saan selle keskmise üle 80 p/m. Kokkuvõtteks saab "hea" ära.andres635 kirjutas:Nii,et kiitke või laitke seda asjandust.