Pulsikell Polar või Suunto?
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Pulsikell Polar või Suunto?
Eelnevat sellekohast teemat ei leidnud.
Kumba eelistada, ning mis mudelit? Kasutusalaks jooks ja ratas. Jooksuanduri liidetavus oluline. Broneerutud ~2500.- kanti.
Tagasiside teretulnud!
Kumba eelistada, ning mis mudelit? Kasutusalaks jooks ja ratas. Jooksuanduri liidetavus oluline. Broneerutud ~2500.- kanti.
Tagasiside teretulnud!
Re: Pulsikell Polar või Suunto?
Mina kasutan Suunto suht iganenud mudelit X3. Miinuseks on pulsivöö töölepingu lõppemine. Lihtaslt ei tulnud sealt enam signaale. Vaheta patareisid või mitte. Nüüd kasutan komplekti Suunto kell + Polari vöö. Kui oles uut kella vaja otsima hakata valiksin Polari.
Polar.
Polari kallimate mudelite juures meeldib mulle nende pulsokavöö, mis on hästi keha ümber, väga mugav.
Polari kallimate mudelite juures meeldib mulle nende pulsokavöö, mis on hästi keha ümber, väga mugav.
Ma kasutan ise sigma pulsomeetrit ja sellega olen kah täiesti rahul ning hind kah ei olnud kivist
Tänud vastamast, ise kaldun ka polari suunas.
Selle teema jätkuks...
Plaan soetada Polar cs400. Kas kellelgi on negatiivseid kogemusi selle vidinaga? Sõidan maastikurattaga metsavahel ning ilmselt funktsioonidest minule piisab, kuna suusatamas ja jooksmas ei käi.
Vastuste eet väga tänulik.
Rainer
Plaan soetada Polar cs400. Kas kellelgi on negatiivseid kogemusi selle vidinaga? Sõidan maastikurattaga metsavahel ning ilmselt funktsioonidest minule piisab, kuna suusatamas ja jooksmas ei käi.
Rainer
"Nothing compares to the simple pleasure of a bike ride"
Polar on mõttetult kallis ja minuteada pole ka rattahoidikut kaasas. Sigma kvaliteet on sama hea http://autofer.ee/pulsomeeter-sigma-pc9.html
rainerhq kirjutas:Selle teema jätkuks...
Rainer
1. Rattahoidik on kaasas, tutvu palun tootja lehel oleva informatsioonigaSadul kirjutas:Polar on mõttetult kallis ja minuteada pole ka rattahoidikut kaasas. Sigma kvaliteet on sama hea http://autofer.ee/pulsomeeter-sigma-pc9.html
2. CS400-ga on kaasas ka ProTrainer 5 tarkvara
3. PC ja Onyx Sigmadel puuduvad jalgratta- ja altimeetrilised funktsioonid
Midagi võrreldavat on Sigma ROX seeria, samas hinnavahe on marginaalne ja Polari treeningsoft on parem.
Seega võrdled täiesti võrreldamatuid tooteid ning pakud poisile korraliku riista asemele oma poest sobimatut nikatsit.
Metsavahel rattaga sõitmiseks on sellest küll.
erikr kirjutas:1. Rattahoidik on kaasas, tutvu palun tootja lehel oleva informatsioonigaSadul kirjutas:Polar on mõttetult kallis ja minuteada pole ka rattahoidikut kaasas. Sigma kvaliteet on sama hea http://autofer.ee/pulsomeeter-sigma-pc9.html
2. CS400-ga on kaasas ka ProTrainer 5 tarkvara
3. PC ja Onyx Sigmadel puuduvad jalgratta- ja altimeetrilised funktsioonid
Midagi võrreldavat on Sigma ROX seeria, samas hinnavahe on marginaalne ja Polari treeningsoft on parem.
Seega võrdled täiesti võrreldamatuid tooteid ning pakud poisile korraliku riista asemele oma poest sobimatut nikatsit.
Sellest arutelust mulle piisab, et soetada Polar. Metsavahel sõitmise all mõtlesin tegelikult maastikul trenni tegemist
Kasutan cs400 mõned kuud ja pärast ühe lihtsa odava sigma kogemust on see väga ok toode. Juhtmevaba ühendus, PolarTrainer tarkvara analüüsiks, suur ekraan, muidugi kõik rattafunktsioonid. Kallis, kvaliteetne, palju funktsioone. Kadentsianduri võimalus, GPS ja powermeetrit vist ei saa ühendada, aga algajale on olemasolevatest funktsioonidest küll.rainerhq kirjutas:Selle teema jätkuks...
Rainer
Soovitan.
Never say never ! Mõtlen seda, et sa ei hakka kunagi ei jooksma või suusatama.rainerhq kirjutas:Plaan soetada Polar cs400. Kas kellelgi on negatiivseid kogemusi selle vidinaga? Sõidan maastikurattaga metsavahel ning ilmselt funktsioonidest minule piisab, kuna suusatamas ja jooksmas ei käi.
Olin Polari S720i omanik 3a. Siis aravsin kah, et on paremaid. ca 5 kuud olin ühe teise tootja kasutaja...ja nüüd uuesti Polari peal (S725x). Jah, Polar on suht-koht kallis, aga valik on ka täiesti "pommikindel". Pealegi, tarkvara osas pole teistel tootjatel suurt midagi vastu panna. Väärtus on veel see, et kui peakski kellaga midagi juhtuma, siis saad Mefost alati abi !
Siiski on. WKO+ tarkavara, mis kirjutatud võimsusandurite failide analüüsiks ja mis "sööb" ka Polarit. Suunto kohta pole uurinud. Ma ise kasutan seda ja Polari enda softil on ikka vääääga pikk maa veel sinnani jõudmiseks.Rivo kirjutas: Jah, Polar on suht-koht kallis, aga valik on ka täiesti "pommikindel". Pealegi, tarkvara osas pole teistel tootjatel suurt midagi vastu panna. Väärtus on veel see, et kui peakski kellaga midagi juhtuma, siis saad Mefost alati abi !
Mis puutub teemasse, siis ei oska soovitada nende kahe vahel. Suuntoga kogemus puudub, aga kasutajatelt pole midagi halba kuulnud. Kui kirutakse, siis hinda. Aga kui tahad head ja vajalikku asja, siis hind pole argument minu meelest. Ise olen aastaid kasutanud Polar 720 Tour Editioni ja peale seda kui viskasin pealt minema suure punase nupu, mis töötas mudakogujana ja lasi pidevalt kogu kella pange, siis peale seda töötab kell perfektselt.
Hinnast rääkides...kui saan standardvarustuses cs400 1800.-ga, siis ju hästi saadud?
Igal juhul, anna minna.!rainerhq kirjutas:Hinnast rääkides...kui saan standardvarustuses cs400 1800.-ga, siis ju hästi saadud?