Polarile patareid Tartus
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
- kristjan07
- Rattur
Polarile patareid Tartus
Hei
Kas keegi Tartu inimene teab kus saab kiirelt Polar s725x mudelile patareid?
Oleks abistava info eest ülimalt tänulik
Kas keegi Tartu inimene teab kus saab kiirelt Polar s725x mudelile patareid?
Oleks abistava info eest ülimalt tänulik
Re: Polarile patareid Tartus
Mis koodiga patarei sinna käib, et foto/koduelektroonika poodidest ei leia?
- kristjan07
- Rattur
Koodi peast ei tea, aga see mingi eriti paks ja randiga. Lootsin et äkki keegi teab öelda ka kohta kust saaks nö kindlalt ja kiirest pataka.
Renovaar
Aardla 25G
Aardla 25G
Manualis lk 113 on pataka mark kirjas ja saab igast normaalselt varustatud poest ja kellassepatöökojast, kus nööppatareid müügil. Tallinnas olen ostnud Renovaarist.kristjan07 kirjutas:Koodi peast ei tea, aga see mingi eriti paks ja randiga. Lootsin et äkki keegi teab öelda ka kohta kust saaks nö kindlalt ja kiirest pataka.
Wrist unit
Battery type: CR 2354
- kristjan07
- Rattur
tänud taavid ja erikr
Uuendan teemat, et kus Tartu rahvas oma Polaritel patareid vahetab? Tallinnasse mul asja ei ole lähemal ei kaugemal ajal.
Esimene ettejuhtuv kellasepp ei olnud nõus asja ette võtma. Soovitas postiga Mefosse saata, aga nüüd ma hakkan oma kella jälle tarvitama, et nii kauaks ära ei taha saata.
Esimene ettejuhtuv kellasepp ei olnud nõus asja ette võtma. Soovitas postiga Mefosse saata, aga nüüd ma hakkan oma kella jälle tarvitama, et nii kauaks ära ei taha saata.
ma olen siiani ise vahetanud. 8 aasta jooksul vist 3 või 4 korda kellal.
Ja tihendi oled kogu aeg samaks jätnud?erikr kirjutas:ma olen siiani ise vahetanud. 8 aasta jooksul vist 3 või 4 korda kellal.
Asi polegi selles, et keegi hakkama ei saaks, vaid uut tihendit pole võtta. Mulle soovitati, et vähemalt üle ühe korra patareid vahetades võiks ka tihendit vahetada, aga ma mitte enam ei mäleta, kas viimane kord vahetasin ka ise/suva kellassepp patareid või lasin mefos.
Muidu samamoodi kell 8a vana ja vahetatud patareid on 4-5 korda selle aja jooksul.
Kui tihend rabe pole, võib sama jätta - tilk silikoonõli ei tee enamasti halba.