Mul on 710i ja sellel töötab IR väga hästi - on kiire ja ilma tõrgeteta. Olen aasta aega seda kella kasutanud ja ainus etteheide on disaini suhtes.maxspeed kirjutas:Tahaksin veel teada kuidas on lood IR puhul, nt. Polar 710 puhul?
Ise värske 710i omanik, IR käib USB porti. Alguses oli küll jama, nii kui IR ära ühendasin, nii ütles hiir kohe töölepingu üles, kuigi hiir PS/2 pordis. Sai proovitud mitmeid hiiri, mitte üks optiline hiir ei soostunud IR-ga koostööd tegemast. Viimases hädas võtsin vana Logitechi rulliga hiire, puhastasin ära ja vaata imet, sobivad omavahel kokku küll. Andmete ülekandega pole probleeme olnud, töötab hästi mõlemat pidi.maxspeed kirjutas:Tahaksin veel teada kuidas on lood IR puhul, nt. Polar 710 puhul? Ise kavatsen kohe osta Polar 720i ja 510 sümboolse hinna eest müüa!?
ain kirjutas:maxspeed kirjutas:Tahaksin veel teada kuidas on lood IR puhul, nt. Polar 710 puhul? Ise kavatsen kohe osta Polar 720i ja 510 sümboolse hinna eest müüa!?
Kõik 510 ja 710 erinevused on lahti seletatud Polari kodulehel, seda ei vaadanud enne ostuv?maxspeed kirjutas: Nojah, tarkus tuleb mul alati tagantjäreleOstmise ajal ei kujutanud lihtsalt ette, et 500seeria Polar nii nadi on võrreldes 700seeria omadega. Pealegi hinnavahe polegi nii suur %. Mälupesade kohtadega on ka tuuga- neid ainult 120max. (viimase treeningu salvestamiseks), st. nt. kui sõita üle 2t. salvestab see "odav plastmass" iga kahe minuti tagant infot!!! See ei rahulda aga minu vajadusi, sest asi jääb ebatäpseks. Müümise ajal seletati mulle, et oh kui hea- IR lisaporti polegi vaja, pealegi 700 on parem ainult selle poolest, et on mõned lisafunktsioonid- nt. alt., temp, power kiti võimalus, aga neid niikuinii pole vaja??!
![]()
Ei, 710:l kasutatakse kallimat plastmassi kui 510:l, hinnavahe ~15 EUR/kg...Alvaro kirjutas:ja kas 710 korpus ei olegi "odavast plastmassist"?
Tahtsingi täpsustuseks öelda, et olen läbi viinud põhjaliku uuringu ja katsetanud kõiki mõeldavaid tehnilisi nüansse (2erinevat mikrit, pulsoka erinev kaugus ja nurk, mikri leveli kõik astmed, prog. softist 2erinevat kiirust, kahte erinevat arvutit, 2erinevat op. süsteemi jne.) ja sellest tulenevalt leidnud opt. variandi, kus ülekanne peaks teor. kohe toimuma. Aga ei, ikkagi tuleb hulganisti katsetada, kusjuures tigimused on alati parimad, mis olen leidnud ülekandeks ja asi ei toimi ikkagi korrektselt. Ja muide, Polari erinevate mudelite sampling rate`d tulevad Polari kodukal välja alles siis, kui laadida alla manuaalid ja teada mida otsida. Ülevaadetes pole neist sõnagi juttu va. see, et 710 = 100 k. faili v. 510 = 5 faili. Arvan seetõttu, et mulle on müüdud minu vajadustele mittevastav kaup ja Polari müüjad võiksid selliseid tehnilisi nüansse teada ja selgitada.Alvaro kirjutas:maxspeed kirjutas:
Kõik 510 ja 710 erinevused on lahti seletatud Polari kodulehel, seda ei vaadanud enne ostuv?
See et Soniclink ei tööta, on Sinu arvuti tehniline probleem ja ei miski muu. Sa üldse ei vaevu seletamagi, MIKS soniclink ei tööta. Põhiline on mikkeri kvaliteet ja helitase. Aitab ka mikkeri täpne positsioneerimine kella all, see on katse eksituse meetodil kindlaks tehtav.
Loomulikult on 710 vingem, lihtsalt kõigil ei ole seda mammonat, et alati maailma kalleimaid asju osta....... ja kas 710 korpus ei olegi "odavast plastmassist"?