Spinninguratas koju?

Pulsokast computrainerini
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Vasta
Läänlane
Rattur

Spinninguratas koju?

Postitus Postitas Läänlane » 13. 05. 2014. 20:40

Kas tasub ja kui siis millist spinninguratast koju talviseks hooajaks ja väga halva ilma jaoks?

Varem olen ühel talvel kasutan pukki, aga kuna nüüd oleks kasutajaid rohkem, siis vaja midagi statsionaarsemat ja lihtsalt seadistatavat.

Soovitused teretulnud.

Indreq
Rattur

Re: Spinninguratas koju?

Postitus Postitas Indreq » 13. 05. 2014. 22:39

Sõbral tekkis ka vahepeal kodustel asja vastu huvi, ta lahendas selle nii et vahetas pukis ratast. Kuna huvi kadus suht kiirelt, siis on tagantjärgi hea meel et suur investeering tegemata jäi. Võid ju esialgu teise komplekti pukile sobivaid ekstsentrikuid sebida ja mõnda aega ratast ümber tõsta, kui tundub et huvi on jääv, siis saad edasi mõelda. Isiklikult olen vändanud nii pukis kui spinninguratta peal ja olen avastanud et minu jaoks on oluline et ma saaks küünarnukke toetada (aerolenks) ja siis väntamise ajal raamatut lugeda (raamat pulkade peal) - muidu on see talvine väntamine ikka ülimalt nüristav. Mõne jaoks ajab telekas ka asja ära aga ma pole telekainimene...

Kasutaja avatar
MK777
Rattur

Postitus Postitas MK777 » 13. 05. 2014. 23:01

Ja kui põranda all elavad naabrid siis nad kindlasti tunnevad rõõmu sinu uue ostu üle. :D

clx
Rattur

Postitus Postitas clx » 14. 05. 2014. 10:36

MK777 kirjutas:Ja kui põranda all elavad naabrid siis nad kindlasti tunnevad rõõmu sinu uue ostu üle. :D
Korralik, hooldatud spinninguratas tekitab tubastes tingimustes võrreldes puki või rullidega täiesti olematut müra, ma väidan oma kogemuse põhjal, et naabrid ei puutu üldse asjasse.

Ise pidasin kodus Tomahawki korralikku saaliratast (kasutuses ka enamikes spordiklubides) ja õigustas ennast väga hästi, lisaks on erinevalt rullidest/pukist on võimalik spinniratta peal ka pisut jõuharjutusi teha.

Vasta

Mine “Treeningu tehnilised abivahendid”