Ja seda üsna mõistliku hinna eest
http://www.bikerumor.com/2015/03/17/tpe ... more-97303
Lezyne toob turule GPS rattakompuutrid
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: Lezyne toob turule GPS rattakompuutrid
üks vilkuv led, üks olematu voolutarbimisega fkg tilluke vilkuv led lambike ei ole just üleliia palutud sinna säästugepsu sisse. Isegi mu kass tuleks selle mõtte peale.
Minu silmad vist seda kõik-ühes lahendust ükskõik mis tootjalt ära ei jõua oodata - kus ühte kopsikusse oleks pakitud veel salvestav pardakaamera + fotokas (kes seda telefoni ikka kusagilt kaevata viitsib), mp mängija ja päikesetoide.
Minu silmad vist seda kõik-ühes lahendust ükskõik mis tootjalt ära ei jõua oodata - kus ühte kopsikusse oleks pakitud veel salvestav pardakaamera + fotokas (kes seda telefoni ikka kusagilt kaevata viitsib), mp mängija ja päikesetoide.
Gravity is a Bitch
Re: Lezyne toob turule GPS rattakompuutrid
f**k ya dude, you've got the vision...Kuldar kirjutas:üks vilkuv led, üks olematu voolutarbimisega fkg tilluke vilkuv led lambike ei ole just üleliia palutud sinna säästugepsu sisse. Isegi mu kass tuleks selle mõtte peale.
a sa kirjuta Garminile - 4 kümppi minna veel, teevad ära küll...