Kuna uuel FS-l on ainult 1 joogipudeli koht millest mulle kahe JP vahel ei piisa siis olen vaadanud Camelback kotte. Kuid ei kujuta ette palaval suvel seljakotiga ringi uhada kui ilma selletagi palav on.
Soovitage omade kogemuste põhjal

See Camelback Rogue tundub olevat ok arvestades suurust. Kas siis kui kott seljas, pääseb ka särgitaskusse ligi, nt geelipakke võtta/panna?erikr kirjutas:Camelback Rogue juba umbes 10 aastat.
Higistan hirmsasti ja ilma kotita oleks sooja ilmaga parem.
Aga kui ühe pudeliga sõites jook otsa lõppeb, on veel hullem
Umbes 1,5-2h sõidu vean 900 ml pudeliga välja kui liiga palav pole.
Vaidlen. Terve eelmise hooaja sain ilusti hakkama, reguleeri ikka õigele kõrgusele. Ainus kord oli siis, kui panin tuuleka peale ja unustasin särgi tasku geelid, siis oli väheke jebimist, et tuuleka alla saada, aga muud midagi. Ruumi jääb korralikult.raikzz kirjutas:Kott seljas siis tavaliselt ei mahu ikka seljapealt geele võtma
Seni pole midagi kätte saamata jäänud.Tarts11 kirjutas: See Camelback Rogue tundub olevat ok arvestades suurust. Kas siis kui kott seljas, pääseb ka särgitaskusse ligi, nt geelipakke võtta/panna?
Kotis seisab vesi talvel jupp aega joodavamana, kui nt 900ml pudelis. Tõsi, talvel on vähe treeningut, mis ajaliselt nii pikaks läheks, et vist kõik vedeliku so 2L ära tarbiks, aga never know. Omal pole seni vooliku külmumisega kordagi probleemi olnud. Ja see, palju kotis järgi, see tunnetus tuleb kasutusega, ma saan alati kuidagi aru, kui poole peal olen näiteks.metslane kirjutas:Pudelist juues on selge pilt varudest ja oskad seda distantsiga arvestades doseerida.Kotiga on aga selline loll lugu et äkki käib lurr ja oled kuival.Talvel külmub voolikus vedelik ka ära ja jälle kuival.
metslane kirjutas:Pudelist juues on selge pilt varudest ja oskad seda distantsiga arvestades doseerida.Kotiga on aga selline loll lugu et äkki käib lurr ja oled kuival.Talvel külmub voolikus vedelik ka ära ja jälle kuival.
Mul mahub, kuigi napilt.bitter kirjutas:Camelbacki korgiavast käsi vist sisse ei mahu?