Ma kasutasin seda äppi ainult trackerina TRMil ja Haanja100'l. Mõlemal juhul siis oli mul taskus telefon käivitatud äpiga (vajab andmesidet ja aktiveeritud GPSi) ja raja kõrval kaasa elajad said siis nutiseadme brauserist navicup.com lehel oleval kaardil jälgida minu kulgemist. Peale kaasaelajatele asja huvitavamaks tegemise oleks sellest peaaegu ka kasu olnud - TRMil oli mul tehnilisi probleeme ja sõber autoga nägi juba enne mu telefonikõnet ära et ma olin peatunud ning valmistus juba kohale navigeeruma. Lõpuks jõudis laibakas enne appi aga hea oli teada et ma oleks ka oma autost abi saanud ilma et ma oleks pidanud talle maamärkide järgi üritama oma asukohta selgitada. Teist korda siis eile Haanja100'l kus mu kaaslane autoga kaasa hängis ja sai kogu aeg jälgida et kus ma olen ning et mis punkti on paras minna ilma et oleks hirm hiljaks jääda või peaks liiga kaua ootama.
Asi on praegu alles arenduses ning seetõttu kohati konarlik. Aga minu arust kasulik asi, just pikematel sõitudel. Võimalik (ok, tõenäoline) et selliseid äppe on veel, kui keegi mõnda on kasutanud siis jagage kogemusi