kas kellelgi on olnud sarnaseid juhtumisi polariga

Kõrgepingeliinidega ja isegi trolliliinidega läheb nii pulss kui kiirus segi, see on kindel mis kindel. Ja vahel võtavad ka kodeeritud vööd interferentsi sisse teistelt kasutajatelt. Aga riietest pole küll kunagi täheldanud sellist asja.......surfar kirjutas:Staatiline elekter, mis muu. Mõnedel võib sama jama olla ka kõrgepinge liinide all. Särgist tulenevale staatilise elektri vastu aitab mingi aerosool, mis seda peaks vähendama.
krt ma mõtlesin, et mul on müstika (pulso näit 220-240, tegelikult aga 140), aga tuleb välja et on teistelgi. laupäeval Rapla poole vändates oli pidevalt selline kala. ja kusjuures vbla ongi staatilisest elektrist, sest läbi särgi üle kontaktide tõmmates rahunes mõneks ajaks maha, aga mõne aja pärast jälle tagasi. tagasiotsal aga probleeme polnud.www kirjutas:kas kellelgi on olnud sarnaseid juhtumisi polariga
Mul pole veel sellist asja juhtunud, kuigi olen samuti ciclospordi kasutaja. Sõidan üpris tihti kõrgepingeliinide alt läbi. Kuid see võib tulla ka sellest, et ma niisutan vööd enne sõitma minekut veega. Pulsokaks mul ciclosport hac 2.Mati kirjutas: See pole ainult Polari jama, mul ka Ciclospordiga sama asi olnud.
Ehk on rihm vähe lõtv ja andur paneb jooksu rinna pealt? Päris ära ei tohiks signaal küll kaduda, kui sul just fooliumist särk polewils kirjutas:stardist ära minnes esimesed 2 minutit näeb pulssi, edasi vaikus kuni lõpuni
Mul on S520-ega olnud sama jama mitu korda. Pärast kella seisma ja uuesti käima panemist hakkab ilusti pulssi näitama (viga vöös ei tohiks siis olla?). Juhtunud on seda ainult maratonidel algul suures grupis tihedalt koos sõites.wils kirjutas:Mul on sama jama ainult pulsimõõtjaks on S520. Pidevalt juhtub maanteevõistlustel nii, et stardist ära minnes esimesed 2 minutit näeb pulssi, edasi vaikus kuni lõpuni. aga noh. polegi võistlustel eriti pulssi vaja jälgida, saab enesetundega ka hakkama .