Kõigile kes kasutavad Hac 4

Pulsokast computrainerini
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Vasta
margus v
Rattur

Kõigile kes kasutavad Hac 4

Postitus Postitas margus v » 16. 03. 2005. 15:56

Selline probleem:Kompuuter ei tööta jalgrattal korralikult.Täpsemalt,ei näita pulssi.Jooksmisel ja suusatamisel pole mingisuguseid tõrkeid esinenud.Nii kui panen jalgrattaalusele kaob pulsinäit nulli.Et kindlaks teha milles viga ja kas osta uus jalgrattaalus (kompuutrihoidja),sooviks ,et keegi teist testiks seda oma jalgrattal.Kui kellelgi on selline võimalus antke palun teada,Tallinnas tooks ise kohale.

56 6000 62

Kasutaja avatar
Mati
Rattur

Re: Kõigile kes kasutavad Hac 4

Postitus Postitas Mati » 16. 03. 2005. 16:04

seattoledo kirjutas:Selline probleem:Kompuuter ei tööta jalgrattal korralikult.Täpsemalt,ei näita pulssi.Jooksmisel ja suusatamisel pole mingisuguseid tõrkeid esinenud.Nii kui panen jalgrattaalusele kaob pulsinäit nulli.Et kindlaks teha milles viga ja kas osta uus jalgrattaalus (kompuutrihoidja),sooviks ,et keegi teist testiks seda oma jalgrattal.Kui kellelgi on selline võimalus antke palun teada,Tallinnas tooks ise kohale.
56 6000 62
Omal sama aparaat, kuid pole veel ratta küljes katsetanud. Üks mõte küll tekkis kohe. HAC-idel on pulsi vaatamiseks kaks võimalust - ekraani ülemisel ja alumise osal. Võimalik, et rattaalusele ühendades lülitub kell automaatselt rattareziimi ja võtab kasutusele nt ühe osa ekraanist. Kui sul nüüd juhuslikult oli pulsinäit samal erkaani osal, siis ... :roll: Ühesõnaga tsekka manualist järgi igaks juhuks.
Viimati muutis Mati, 16. 03. 2005. 16:04, muudetud 1 kord.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"

Kasutaja avatar
veiko
Kolimisspetsialist

Postitus Postitas veiko » 16. 03. 2005. 16:04

Lõhnab sellejärele, et pulsivöö patakas tühjavõitu.

Kasutaja avatar
Mati
Rattur

Postitus Postitas Mati » 16. 03. 2005. 16:06

veiko kirjutas:Lõhnab sellejärele, et pulsivöö patakas tühjavõitu.
Ka variant, või on hoopis kella patakas. Mul jamas siis pulsinäit kui kellal oli patter tühjake, kusjuures muud funktsioonid töötasid.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"

margus v
Rattur

Postitus Postitas margus v » 16. 03. 2005. 16:26

Veikole
Kõik patareid on vahetatud ja on uued.Pulssi näitab nii jooksted kui ka suusatades.Pulsivöö patarei ei saa tühi olla sest HAC 4 töötab ka Polari vööga,ideaalselt.Ainus mis kaob on pulsinäit rattaalusel,ülejäänud funktsioonid töötavad korralikult.
Kohe lähen ja kontrollin alumist ja ülemist displeid eraldi.Aitäh nõuande eest!

margus v
Rattur

Postitus Postitas margus v » 16. 03. 2005. 17:23

Sõidetud ja proovitud.Asetan kompuutri rattaalusele ja algul töötab kõik korralikult-seniks kui hakkan sõitma.Nii kui hakkab ülemine displei kiirust näitama kaob alumiselt pulsinäit nulli.Panin siis ülemisele displeile pulsinäidu ja alumisele suvalise nt.kell ,tegin rattakõtval kükke ja jooksin ümber ratta kõik töötas,pulss,kell,stopper jne.jne,nii kui sõitma hakkasin --sama jama,pulsinäit nullis.
Selepärast ongi palve,kas keegi on nõus katsetama minu kompuutrit oma rattapeal?Kahtlus on,et jalgrattaalus on omadega läbi ja enne kui uue ostan (neid müüakse ka eraldi) tahaks kindel olla,et asi ära tasub.

spl
Rattur

Postitus Postitas spl » 16. 03. 2005. 18:39

minul olemas nii tavaline rattaalus lolll kui ka mnt rattal koos cadence anduriga , kahjuks asun tartus.olen kasutanud juba 3 aastat seda riista ja palju kiidusõnu ütleks.tegelt paar väikest viga on olnud ,korpus lagunes peale 3 aastast kasutamist rihma kõrvade juurest.selle sain uue tellida ,ja kunagi oli pulsi näitamisega probleeme (hakkas katkendlikult näitama ja loopis nulli pidevalt trennis)selle vastu aitas lahtivõtmine ja kõikide ühenduste ületinutamine.

nii pikk ja segane jutt valmis.
harjutamisega saab heaks harjutajaks.võitjaks sünnitakse

Kasutaja avatar
veiko
Kolimisspetsialist

Postitus Postitas veiko » 16. 03. 2005. 19:41

Ma ei jäta ikka jonni ja soovitan Sul siiski proovida ka uut patareid kellale (vahel võib ka uus olla juba vana). Kirjeldus viitab tugevalt sellele. Pead ei anna aga tundes natuke selliste asjade hingeelu julgen oletada.

margus v
Rattur

Postitus Postitas margus v » 16. 03. 2005. 22:02

Veikole
Tulin just poest ja vahetasin ära nii kella kui ka aluse patareid.Enne paigaldamist mõõtsin ära patareide pinge ja mahtuvuse (so.palju pinge langeb koormuse all)Erilist vahet ei olnud uute ja vanade patareide vahel.Ja ka tulemus on ümmargune nullTäpselt sama jama nagu enne.

spl`ile.
Homme lammutan laiali kompuutrialuse ja vaatan äkki on kala sinna maetud!Muud võimalust lihtsalt pole.

Tänud kõigile kes viitsisid vastata!

spl
Rattur

Postitus Postitas spl » 17. 03. 2005. 07:25

ära lammuta alust seal ei saa viga olla .alus on liimitud kokku ja halb seda pärast veekindlalt kokku saada
harjutamisega saab heaks harjutajaks.võitjaks sünnitakse

paa
Rattur

Postitus Postitas paa » 17. 03. 2005. 09:10

kui soovid, siis võid minu rattal enne proovida kui midagi tinutama hakkad. olen kah tallinas, ja täna ilmselt 17-18 paiku lähen sõitma. ilmselt viimsi kandis.

paa
Rattur

Postitus Postitas paa » 24. 03. 2005. 14:43

ma sulle olen proovinud saata es-e, aga tundub, et miskit mäda sellega - ütleb et debug mode vms. anyhow - proovisin, jamab minu rattal samamoodi. võtad äkki ühendust minuga telefonitsi, mul sinu numbrit ei tundu alles olevat...

Vasta

Mine “Treeningu tehnilised abivahendid”