Trek'i spidomeetrid.
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Trek'i spidomeetrid.
Nii. on vaja lähiajal uus spidomeeter muretseda. silma on jäänud viimasel ajal rademari lettidele tekkinud Trek'i toodang, funktsioone vaadates tundub suht asjalik. on nad ka sama vastupidavad kui näiteks sigmad? ja kui valida, kas parem se Trek 9i või näiteks Sigma bc1200?
-
- Rattur
ligi 7 aastat iga ilmaga ja kõigega sõitnud erinevate sigmadega ja tõesti absoluutselt midagi märkimisväärset pole olnud ja samas näinud kõrval väga mitut VDO-d, mis absull ei tööta, sigma kohta pole jälle kelleltki virinat kuulnudreimers66 kirjutas:äkki vaatad ka VDO toodangu üle Sigma sport küll nagu midagi erilist ei ole
see imelik kinnitus kummidega pidas mu rattal 4 aastat vastu (peaks ka edaspidi), ostsin uue sigmaspordi spidoka samuti kummidega, ning ka praegu olen sellega väga rahul. Kinnitamine võib küll veidi rohkem aega võtta kuid mulle see kinnitus küll meeldib.reimers66 kirjutas:Sigma puhul ma pidasin just silmas imelikku kinnitust kummidega mis ei püsind kuidagi paigas jne! töökindlusele pole mul midagi ette heita! uuemaid Sigmasi pole ma uurinud et mismoodi on lahendatud kinnitused !
endal on vanem VDO Sprintlux taustvalgusega juba miski 6a vana ja toimib ideaalselt!
- Kiid Rockk
- Rattur
kahtlen kas Trek ise seda kompuutrit toodab (igasugune inf puudub ). Kui ta aga seda teebki siis ma usun et asja tast pole. Osta/vaata ike selliseid nimesid kes/mis pikemat aega on rattakompuuterlusega tegelenud. IMHO.Hans kirjutas:no siiski, mis trekist arvata? tasub teine ära?
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
see on üldse tänapäeval ime kui kaubamärgi omanik veel midagi toodab.veloman32 kirjutas:kahtlen kas Trek ise seda kompuutrit toodab (igasugune inf puudub ). Kui ta aga seda teebki siis ma usun et asja tast pole. Osta/vaata ike selliseid nimesid kes/mis pikemat aega on rattakompuuterlusega tegelenud. IMHO.
elektroonika on eriti sage allhenkeobjekt. arvata, et nokia või sony-ericsson on tingimata nokia või sony-ericssoni tehtud on äärmiselt sinisilmne. enamus laiatarbe digikaamerad tehakse üldse paaris tehases idas, vaadake palju erinevaid kaubamärke on. seda enam siis mingi triviaalne spidojunn. see,e tpole treki tehtud ongi hea, trek pole niikuinii mingi elektroonikafirma.