CicloSpordi pulsokad
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
CicloSpordi pulsokad
kas eestis on kuskil müügil ja kui on siis millised mudelid
võib rääkida ka oma kogemustest ja öelda kust osta saaks
võib rääkida ka oma kogemustest ja öelda kust osta saaks
Endal on CP 8+ ostetud NRP-st. Müügil näinud ka Tondi Selveri Tandemis. Ehk siis tundub, et Tandemi kett teda edasi müübki. Oma 8 funktsiooniga töötab korralikult juba pea aasta. Midagi halba ei ütle. Rattasõiduks natuke kehv on - spidomeetri aeg ja pulsoka aeg tulevad erinevad, kuna spido võtab puhast sõidu aega, aga pulsokas tuleks igal pausil ise kinni panna. See eest saan kasutada lisaks nii joostes kui ka suusatades.
Põhilised funktsioonid on olemas: Max/Av ja jooksev pulsinäit, 3 tsooni seadmine, tsoonides viibitud ajad, stopper, kell.
Kui õieti mäletan, siis pulsokatest oli see ainus.
Põhilised funktsioonid on olemas: Max/Av ja jooksev pulsinäit, 3 tsooni seadmine, tsoonides viibitud ajad, stopper, kell.
Kui õieti mäletan, siis pulsokatest oli see ainus.
Tartus pandi Tandemi pood kinni, aga Extreme Sport müüb.
Mul ongi see teema päevakorras, sest plaan osta pulsikas/spidokas.
Sõelale on jäänud polar 710 ja ciclo hac4.
Polarit olen ma ise 2 nädalat testinud, aga heameelega näpiks alternatiive ka, et kui keegi lahke inimene kommenteerib või annab paariks päevaks katsuda...
Mul ongi see teema päevakorras, sest plaan osta pulsikas/spidokas.
Sõelale on jäänud polar 710 ja ciclo hac4.
Polarit olen ma ise 2 nädalat testinud, aga heameelega näpiks alternatiive ka, et kui keegi lahke inimene kommenteerib või annab paariks päevaks katsuda...
Pea aastane kogemus HAC 3-ga (ilma rattafunktsioonideta, igat sorti võimalikud pulsi funktsioonid + altimeeter + termomeeter), mis ostetud Rose'st. Ei ütle miskit olulist halba. Välimus ei ole just BOSS'iga ühilduv . Võib-olla see on, et stopperil puudub pausi reziim, aga seda annab asendada nn ringiaja funktsiooniga (üks ring siis nagu paus)! Kantav nii käel kui rattal! Polariga kogemus ainult väga lihtsaga!
Kui ma ei eksi siis oli miskine CP mudel Valdeku poes soodukaga.
Kui ma ei eksi siis oli miskine CP mudel Valdeku poes soodukaga.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Kuidas Ciclol on ühilduvus arvutiga? Kas ta salvestab mitu treeningut või ainult ühe? Milline on tal salvestusintervall? Kas treeninguid saab planeerida? Palju infot on korraga ekraanil nähtav?
Need, eriti esimene olid minu jaoks põhiargumendid, miks ma lõpuks Timexi juurest Polari juurde jõudsin. Muid häid alternatiive enda jaoks ei leidnud.
P.S. Kellana meeldis Timex mulle rohkem.
Need, eriti esimene olid minu jaoks põhiargumendid, miks ma lõpuks Timexi juurest Polari juurde jõudsin. Muid häid alternatiive enda jaoks ei leidnud.
P.S. Kellana meeldis Timex mulle rohkem.
Oddo
HAC 4 ainsana ühildub.oddo kirjutas:Kuidas Ciclol on ühilduvus arvutiga? ...
HAC 3 üheoddo kirjutas:...Kas ta salvestab mitu treeningut või ainult ühe? ...
Kaks rida, pulssi saab panna nii alumisele kui ülemiseleoddo kirjutas:...Palju infot on korraga ekraanil nähtav? ...
HAC 4 võib funktsioone rohkem olla. Täiendav inf siit.
velo clubbers
Mati kirjutas:HAC 4 ainsana ühildub.oddo kirjutas:Kuidas Ciclol on ühilduvus arvutiga? ...
jah õigus
HAC 3 üheoddo kirjutas:...Kas ta salvestab mitu treeningut või ainult ühe? ...
hac 4 64 tundi
Kaks rida, pulssi saab panna nii alumisele kui ülemiseleoddo kirjutas:...Palju infot on korraga ekraanil nähtav? ...
jah ja keskel veel riba kuhu saab pulsi panna nii et 3 korraga
HAC 4 võib funktsioone rohkem olla. Täiendav inf siit.
Lugesin põgusalt hac4 manuali. Esmapilgul jäi selline mulje, et kui ainult rattaspordiga tegeleda, siis võib isegi seda Polarile eelistada. Kui aga multispordiga tegeleda, siis eelistaks Polarit.
Harimise mõttes täpsustav küsimus veel, kas hac4 selle 64 salvestustunni sees saad mitu trenni eraldi failidena salvestada?
Harimise mõttes täpsustav küsimus veel, kas hac4 selle 64 salvestustunni sees saad mitu trenni eraldi failidena salvestada?
Oddo