Tere.
Kas kellegil on kogemusi Polar CS500+ -ga?
Mis on selle kompuutri miinused ja plussid?
Neid on müügis kahte varianti, üks on väntamissagedus anduriga ja teine ilma.
Ise sõidan rohkem maastiku ja vahel teen ka trenni maanteel, et kas sellel väntamissagedus anduril on mõttet, ise ei oska selle koha pealt midagi arvata.
Tänud kõigile vastajatele!
Polar CS500+
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: Polar CS500+
Siiani olen rahul, midagi negatiivset ei oska välja tuua. Plusside kohapealt hea suur display ja kõik vajalik rattasõiduks olemas.
-
- Rattur
Re: Polar CS500+
Mul on CS500, ehk siis CS500+ eelkäija. Ainus erinevus on mälu mahus nagu ma aru olen saanud. Väga asjalik riistapuu maanteeratta stemmil. Suured numbrid, mugavad nupud, opereeritav pöialdega ilma lenksust lahti laskmata. Polar DataLink abiga saab ekraanile kuvatavat infot kombineerides meisterdada endale meelepärased "leheküljed", mida siis s6idu ajal jälgida saad. Mõõdab andmeid täpselt ja kiirelt. Kadentsi andur on tore asi, kui maanteel kerimine meelest ära kipub minema ja liialt kangutada on kombeks. Sprindi jaoks kiiret kerimist on kadentsi anduriga hea harjutada, metsas tõesti natuke vähem tähtis.
Ainukesed miinused mis meelde tulevad: Kui rattaga piima järgi kihutades kiirust näha tahad, tuleb treening jooksma panna. Ehk siis salvestab m6ttetuid faile omale vahepeal. Ja teiseks, odomeetri näitu ei ole võimalik alguses seadistada. Vähemalt mina ei suutnud. Algab nullist. Poole hooaja pealt tahaks v6ibolla mingit numbrit sinna valmis kirjutada alustuseks. Need on muidugi väikesed asjad ja seda, mida ta tegema peab, ehk siis selgelt ja loogiliselt olulist infot ratturile edastama, teeb ta väga hästi.
Ja kui pole plaani Look Keo/Polar v6imsust m66tvaid pedaale lisaks soetada, siis pole see lisamälu, mida CS500+ üle tavalise CS500 pakub, väga oluline ja v6id viimaseid ka vaadata. Need on veidi odavamad.
Pead ei saa anda, et mainitud kahel mudelil muid erinevusi kui mälu maht pole, aga nii ma olen aru saanud.
Ainukesed miinused mis meelde tulevad: Kui rattaga piima järgi kihutades kiirust näha tahad, tuleb treening jooksma panna. Ehk siis salvestab m6ttetuid faile omale vahepeal. Ja teiseks, odomeetri näitu ei ole võimalik alguses seadistada. Vähemalt mina ei suutnud. Algab nullist. Poole hooaja pealt tahaks v6ibolla mingit numbrit sinna valmis kirjutada alustuseks. Need on muidugi väikesed asjad ja seda, mida ta tegema peab, ehk siis selgelt ja loogiliselt olulist infot ratturile edastama, teeb ta väga hästi.
Ja kui pole plaani Look Keo/Polar v6imsust m66tvaid pedaale lisaks soetada, siis pole see lisamälu, mida CS500+ üle tavalise CS500 pakub, väga oluline ja v6id viimaseid ka vaadata. Need on veidi odavamad.
Pead ei saa anda, et mainitud kahel mudelil muid erinevusi kui mälu maht pole, aga nii ma olen aru saanud.