Kas praegusex 1000 on vähe,normaalne või käib kyll?
mul 976,95 km alates veebruari algusest. kahjuks ei kajastu see hiilgavates sportlikes tulemustes. roostepoiss saab 12 punktiCorrosion kirjutas:Pakun, et nii need asjad ei käi. Selles mõttes, et kõik võivad ju 1000 sõitnud olla aga seepärast nad veel ei pruugi head kohta saada. Trenn tuleb kasuks aga võistlustel on mitmeid erinevaid tegureid, mis võivad mõjutada performancet.
Lõppude lõpuks on 1000 praegu ju hea skoor.Pole endalgi aega old nii palju sõita, seda nii viletsa ilma tõttu kui ka sellepärast, et üksinda on igav sõita.
Mul kuskil ~1600. Alates selle aasta algusest. Sees on talvised funraidid, talikross jms. Enamus muidugi tulnud maanteelt. Maantee trennid on olnud siiani suht madala intensiivsusega. Tundub, et vastupidavus on saavutatud (mida tõestasin endale 100km sõiduga). Kiirus on veel kehva. Aga see on ka loogiline kuna võistlusi on vähe olnud ja intervalltreeninguid ning kiiruslikku vastupidavust pole veel treeninud.Ruve kirjutas:Mul 1175 km ja kõik sõidetud üksi maanteel (kui Keila cup ja väike Pirita metsa sõit välja jätta).
sama siinpool. kooli lõpetamine käsil ning pole kohe kuidagi jõudu/aega trenni teha. ilmad pole kah kõige sobilikumad. tagatipuks õnnestus keskkõrva põletik veel korjata. ning nii ta läinud ongi.taavid kirjutas:mnjaa. varakevadel sai kaks korda sõidetud, see ongi kõik. tervis pole rohkemat lubanud. nüüd veel kooli lõpetamine kaelas... juuni alguses saab vist alles sõitma hakata, esimene eesmärk oleks haanja maratonil mitte viimaseks jääda
Kirsa kirjutas:Liiga raske et võita või liiga raske et läbi sõita?veloman32 kirjutas:eiei. Kõrva rada on minu jaox liiga raske
Mul on tänase seisuga kilomeetreid see aasta 1850 ja yhtegi rada kyll ei karda, lihtsalt etteotsa ei jõua.
nonii, loodan, et said enesekindluse tagasi. seal kus mullu rahvas juba suri võtsid täna tõuse kui noor põderveloman32 kirjutas:no ma käisin authorit sõitmas ja pärast esimest ringi oli mul kurat vikatiga järel. See oli jube mis tunne mul oli.Nagu olexin 100 km'i täiega maha sõitnud. enne ei lähe sellele rajale end tapma kui olen kindel et ära ei sure.
Kõrve rada on Ambruse ringiga võrreldes lapsemäng. Vähemalt eelmine aasta oli. Eelmise aasta kilometraaz ennem Kõrvet oli 30 (käisin 2x kakumäe rannas), kuid rada ei tundunud raske. Suve keskel käisin ka Ambrusel .... ei saanud ei üles ega alla.Corrosion kirjutas:Aga olen pidevalt Ambrusel käind ja mõnusaid laskumisi nautind, tea kas see Kõrve rada on sellest raskem?
Mulle lihtsalt istuvad sellised kiired kruusarajad.erikr kirjutas:nonii, loodan, et said enesekindluse tagasi. seal kus mullu rahvas juba suri võtsid täna tõuse kui noor põderveloman32 kirjutas:no ma käisin authorit sõitmas ja pärast esimest ringi oli mul kurat vikatiga järel. See oli jube mis tunne mul oli.Nagu olexin 100 km'i täiega maha sõitnud. enne ei lähe sellele rajale end tapma kui olen kindel et ära ei sure.authoril oli lihtsalt liiga mitu asjaolu sinu vastu.
Sinu jutus on pointipriidik kirjutas:Ma ei tea kui palju sa aastas sõidad kuid mingi tagasilöök 2-3 k vahel on tavaline. Ma põen selle igal aastal läbi ja olen kuulnud seda ka väga paljude teiste käest. Ilmselt seotud asi sellega et koos treenitusega kasvab ka kuhjuv väsimus. Mingil hetkel on juba väsimus suurem.UrmasL kirjutas:Mul 2480 km ja vormi pole ollagi ;(
vist hooaja tipp juba murtud1200 km tagasi oli palju parem minek...
Tuleb lihtsalt edasi lasta ja mitte üle pingutada ja saad sellest üle. Noh 4 k peal.