HRK kevadlaager 2009 Pikakannus
- vigurivänt
- Rattur
HRK kevadlaager 2009 Pikakannus
Toimub 09-12.04.2009 Kuna reede on püha, siis saab juba neljapäeva õhtul alustada.
Nagu ikka iga päev ca 100 km sõidud ja pühapäeval Läti tuur. Tempo on pigem aeglane, sest paljud alles siis alustavad hooaega. Aga liialt erineva treenituse korral jaotame pundi pooleks. Panen ajakava ka juurde, keda huvitab see võtab ühendust.
Täpsem info +3725155901 või tarmo.mottus@eestiloto.ee
Nagu ikka iga päev ca 100 km sõidud ja pühapäeval Läti tuur. Tempo on pigem aeglane, sest paljud alles siis alustavad hooaega. Aga liialt erineva treenituse korral jaotame pundi pooleks. Panen ajakava ka juurde, keda huvitab see võtab ühendust.
Täpsem info +3725155901 või tarmo.mottus@eestiloto.ee
Tark ei torma!
Re: HRK kevadlaager 2009 Pikakannus
10.04. kohendage-pikendage oma trassi ... Kanepi-Karilatsi-Liiva-Võru ... kaudu. vbolla 20...30 linnameest tulevad tempot tapma. Kui Olts pikad sääred paneb, siis ma näitan talle kuidas Tilleorust üles tullakse.
Gravity is a Bitch
- vigurivänt
- Rattur
Olts paneb pikad sääred kindlasti ja mitte sellepärast, et karvu varjata, vaid sellepärast, et saabub koos minuga alles öösel Hispaaniast ja pole kohaliku kliimaga harjunud. Nagu ma aru saan on VCEE punt samal ajal Otepääl ???Kuldar kirjutas:10.04. kohendage-pikendage oma trassi ... Kanepi-Karilatsi-Liiva-Võru ... kaudu. vbolla 20...30 linnameest tulevad tempot tapma. Kui Olts pikad sääred paneb, siis ma näitan talle kuidas Tilleorust üles tullakse.
Tark ei torma!
Jawohl, et kui värskeid uudiseid tahate kuulda, siis tulge läbi . A sääred pealevigurivänt kirjutas:...Nagu ma aru saan on VCEE punt samal ajal Otepääl ???
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
nohvigurivänt kirjutas: Olts ... saabub ...Hispaaniast
see suur et
ma mõtlesin seda niimoodi et võin tal pudeleid vedada.
Gravity is a Bitch
Vana mees, aga mõistust pole! Ässadel ju pudeliveoks saateautod kaasas.Kuldar kirjutas:ma mõtlesin seda niimoodi et võin tal pudeleid vedada.
Ei ole sust asja ega miskit....
Kuldarile.
Ilmselt pole mu treenitus hetkel tasemel, kuid loodan, et see paraneb peagi. Esialgu kasutan tõesti pikka vormi. Mul on siiralt hea meel et ka .......kaardivägi on veel elus ja valmis lahinguks.
Eks me kohtume peagi.
Ilmselt pole mu treenitus hetkel tasemel, kuid loodan, et see paraneb peagi. Esialgu kasutan tõesti pikka vormi. Mul on siiralt hea meel et ka .......kaardivägi on veel elus ja valmis lahinguks.
Eks me kohtume peagi.
see rattasõit on viinud kõik mu finantsid ja .....
Ärge siis viletrenni unustage. Aprillis testimeOlts kirjutas:... kaardivägi on veel elus ja valmis lahinguks. Eks me kohtume peagi.
velo clubbers
Tahaks osaleda=) Mida ma pean siis tegema? =)
AndrewEST kirjutas:Tahaks osaleda=) Mida ma pean siis tegema? =)
vigurivänt kirjutas:...Täpsem info +3725155901 või tarmo.mottus@eestiloto.ee
velo clubbers
Kas keegi on ka tartust laagrisse mineja?
Kui on, siis andke endast märku!
Max: 203, Avg:190
- vigurivänt
- Rattur
Soonetsi Art (see Savisaare "sõber" ) peaks Tartust tulema, lisaks veel Kermy ja .... Ühesõnaga leidub küll selliseid.rajko kirjutas:Kas keegi on ka tartust laagrisse mineja?
Tark ei torma!
Enam ei mäleta kas voodipesu tuli endal kaasa võtta või oli kohapeal?
Max: 203, Avg:190
- vigurivänt
- Rattur
Sel aastal saab ka lisaraha eest voodipesu laenutada, osteti 15 komplekti. Oli vist mingi 50 raha, täpsustan vajadusel.rajko kirjutas:Enam ei mäleta kas voodipesu tuli endal kaasa võtta või oli kohapeal?
Tark ei torma!