Tippmeeste läbisõit
Karm värk.Aga seda on lihtsam mõista kui suudad ettekujutada nende meeste tööd.Aitan ühe konkreetse näitega:Gilberto Simoni(2xGiro võitja),treenib aastas rattaga 30 000km milleks kulub umbes 1200h +10 000km võidusõite +murdmaasuusa treeningud,osaleb suusamaratonidel(Marcialonga jms.)+muud ettevalmistavad treeningud,ka jõusaal.jne.jne.Rahulik programm,või mis?
See on tema töö ja ta saab selle eest palka. Ja samas 30000 küll mingi eriline number pole.vaikija kirjutas:Karm värk.Aga seda on lihtsam mõista kui suudad ettekujutada nende meeste tööd.Aitan ühe konkreetse näitega:Gilberto Simoni(2xGiro võitja),treenib aastas rattaga 30 000km milleks kulub umbes 1200h +10 000km võidusõite +murdmaasuusa treeningud,osaleb suusamaratonidel(Marcialonga jms.)+muud ettevalmistavad treeningud,ka jõusaal.jne.jne.Rahulik programm,või mis?
Rattatreeninguid 30 000km+võidusõite 10 000km=40 000km ratta seljas on jah tugeva profi norm hooaeg aga pull lugeda kuidas hr.Loom oma sõnumis toonitab,et seal midagi erilist pole ja nagu ta tunneks mitmeid,kes aastas 40 000 km väntavad.Kahju küll,et ma teid millegiga üllatada ei suutnud(oli see ju mul eesmärk).
Siin foorumiski on ju paljud maininud, et teevad aastas üle 10000km ikka ära, ei ütleks, et see 30000 siis nii suur number on.vaikija kirjutas:Rattatreeninguid 30 000km+võidusõite 10 000km=40 000km ratta seljas on jah tugeva profi norm hooaeg aga pull lugeda kuidas hr.Loom oma sõnumis toonitab,et seal midagi erilist pole ja nagu ta tunneks mitmeid,kes aastas 40 000 km väntavad.Kahju küll,et ma teid millegiga üllatada ei suutnud(oli see ju mul eesmärk).
Mida iganes, võibolla ajan tõesti midagi sassi siis. Aga arvan siiski, et kui inimese elukutse ongi rattasõit ja tal ei ole muid segavaid kohustusi nagu kool ja töökoht, siis ei ole nii tohutult raske see 40000 sõita.vaikija kirjutas:Maeisaaru.Ma kirjutan 30 000km trenni+10 000km võidu ehk kokku 40 000km.Loom kirjutab ikka 30 000km.Ainult üks tühine 10 000km jääb vägisi märkamatta.
kas oled mõne 40-tuhande mehe mõtteid lugenud et oskad nii öelda?Loom kirjutas: Aga arvan siiski, et kui inimese elukutse ongi rattasõit ja tal ei ole muid segavaid kohustusi nagu kool ja töökoht, siis ei ole nii tohutult raske see 40000 sõita.
Viimati muutis Rom, 24. 05. 2004. 08:55, muudetud 1 kord.
jah. matemaatika paneb mõne asja juba paika. kuid mõelgem ka sellele kui on töö ja makstakse kilomeetrite eest siis muudkui sõidame võiPeeter kirjutas: no ma ei tea 40 000 / 365 see teeb ca 110 km iga jumala päeva kohta. Tekib küsimus, et mis siis raske on Võib olla 500 km iga päev
kuskil maal pole pingutus enam läbisõiduga võrreldes lineaarne vaid eksponentsiaalne. ja pingutus ei ole mitte enam niipalju lihastele vaid kahe kõrva vahelisele ollusele.
Kui viis aastat tagasi sai alustatud rattasõiduga siis ei olnud üldsegi harv nähtus kui Maximuse stardis nii mõnedki mehed endale Salbutamoli sprayd suhu lasid ja tühjad purgid maha visati.tarmo kirjutas:siin foorumis sõidetakse siledal maal üle 70 km/h tunnis ka. harrastusport on karmiks läinud ootan huviga mil esimesed dopingupatused tulevadLoom kirjutas: Siin foorumiski on ju paljud maininud, et teevad aastas üle 10000km ikka ära, ei ütleks, et see 30000 siis nii suur number on.
Aga no isegi sellega 70 sõita ....
OT: Maeisaaaru, kas on tõesti raske selgeks teha, et -mata lõpulised sõnad kirjutatakse -mata - ÜHE T-ga!vaikija kirjutas:Maeisaaru.Ma kirjutan 30 000km trenni+10 000km võidu ehk kokku 40 000km.Loom kirjutab ikka 30 000km.Ainult üks tühine 10 000km jääb vägisi märkamatta.
Raske Õppustel, Kerge Lahingus!
Twisted Mind Bikers
Twisted Mind Bikers
otsisin huvi pärast teda marcialonga kodukalt, tahtsin näha kas olen teda suusatamises võitnud ei leidnud sellenimelist, äkki oskad täpsustada mis aastal läbinud distantsivaikija kirjutas:Karm värk.Aga seda on lihtsam mõista kui suudad ettekujutada nende meeste tööd.Aitan ühe konkreetse näitega:Gilberto Simoni(2xGiro võitja),treenib aastas rattaga 30 000km milleks kulub umbes 1200h +10 000km võidusõite +murdmaasuusa treeningud,osaleb suusamaratonidel(Marcialonga jms.)+muud ettevalmistavad treeningud,ka jõusaal.jne.jne.Rahulik programm,või mis?
Õige,minuarust võikski siit minna märkamatult kasvõi kirjanduse imelisse maailma ja rattajutu asemel luulejuttu puhuda.Marti kirjutas:OT: Maeisaaaru, kas on tõesti raske selgeks teha, et -mata lõpulised sõnad kirjutatakse -mata - ÜHE T-ga!vaikija kirjutas:Maeisaaru.Ma kirjutan 30 000km trenni+10 000km võidu ehk kokku 40 000km.Loom kirjutab ikka 30 000km.Ainult üks tühine 10 000km jääb vägisi märkamatta.
Ei tea,ta ütleb lihtsalt et suusatab tihti talvel ja on mitmeid kordi võtnud osa Marcialonga ja Ciaspolada maratonidest aga mitte kunagi võidu ega tulemuse peale.Suusatamine on lihtsalt üks hea treeningmoodus,nagu ka jõusaal.www kirjutas:otsisin huvi pärast teda marcialonga kodukalt, tahtsin näha kas olen teda suusatamises võitnud ei leidnud sellenimelist, äkki oskad täpsustada mis aastal läbinud distantsivaikija kirjutas:Karm värk.Aga seda on lihtsam mõista kui suudad ettekujutada nende meeste tööd.Aitan ühe konkreetse näitega:Gilberto Simoni(2xGiro võitja),treenib aastas rattaga 30 000km milleks kulub umbes 1200h +10 000km võidusõite +murdmaasuusa treeningud,osaleb suusamaratonidel(Marcialonga jms.)+muud ettevalmistavad treeningud,ka jõusaal.jne.jne.Rahulik programm,või mis?
Ei,see 1200 ei sisalda võistluskilomeetreid.Need numbrid võivad ju sisaldada niipalju erinevaid nüansse ja infot,millest me midagi ei tea.Milleks siin maniakaalselt matemaatikat vaja on?tarts kirjutas:Matemaatika ütleb, et 1200h 30000 km läbimiseks st. 25 km/h
Ei tea kas sell harjutab ainult üksi ja mägedes või sisaldab see 1200 h ka võistluskilomeetreid? 25 km/h viitab ikka väga rahulikuiseloomuga vennale.