![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Intzz kirjutas:Mäest alla ja midagi 90 km/h kanti
Tahaks ka tõesti teada, kes siin need 76+ mehed on. Peavad ikka VÄGA valusad mehed olema. Täis komplekt uue eesti profitiimi loomisekstarmo kirjutas:lausa uskumatu et tervelt 16% siin küsitluses osalenud sõitjatest on saavutanud omal jõul siledal maal kiiruse 71 - ... kmhhetkel kindlalt maailma kiireim sprinter petacchi ei julgeks oma näruse 71,2 -se sprindikiirusega, mille üle ta muideks ise väga õnnelik oli, siinsete vendadega ilmselt üldse joonele astuda. mis seal ikka, respect minu poolt neile meestele
Lahe:D vähemalt suudad oma 140km/h sõitu tõestada mida teised vist ei suuda kes üle 76 km/h sõitnud on.Ermo kirjutas:Mul on max kiirus täitsa siledal teel mäest-alla-veoka-tuules-nööriga-kinni 99,5 km/h![]()
aga lollga siledal teel 140 km/h+/- 10 km/h ( ratas oli katusel mina ise roolis ) kes ei usu - protokoll on siiani alles
![]()
![]()
Mul analoogne juhus kah protokollis ja puha ainult auhinnaraha - 1200.- eeku saadeti Villu Vane käest küsima.Konflict kirjutas:Lahe:D vähemalt suudad oma 140km/h sõitu tõestada mida teised vist ei suuda kes üle 76 km/h sõitnud on.Ermo kirjutas:Mul on max kiirus täitsa siledal teel mäest-alla-veoka-tuules-nööriga-kinni 99,5 km/h![]()
aga lollga siledal teel 140 km/h+/- 10 km/h ( ratas oli katusel mina ise roolis ) kes ei usu - protokoll on siiani alles
![]()
![]()
Tegelikult see raami läbiv värin kiirel asfaltlaskumisel võib olla tingitud ka ratta raamist.. Kui see juba natuke pehmeks on läinud. Nii ma kusagilt olen kunagi lugenud. Aga täitsa võimalik, et panen selle teooriaga puusse.NirX kirjutas:... Ratas ja ma ise võdisesime, et oleksime peaaegu välja pannud.
Kas see tee peal ujumine ja tugevalt rappumine oleneb kummidest![]()
Mul on Continentali täismaastikukummid. Väga kõrge kärnaga
talvel sõitis et libisesidamatöör kirjutas:mmm,lihtsalt sirgel pole vist mtb-ga 46 yletanud,aga mäest alla puhta libisemisega.....