Eile siis sai ostetud MTB asemele MNT ja tänaseks ka oma 100km juba seljataha saadetud sellel rattal
Kohe ikka mõnus ja smooth on sõita, hoopis teine asi, väga meeldib , aga nüüd nagu sõites väsivad hoopis teised lihased ära kui tavaliselt. Tavaliselt oli tunda väismust rohkem Jalalihase ülemises osas, põlvest üleval pool. Aga nüüd saab vatti hoopis jala tagumine osa ning isegi sääre ülemisel osal oli natuke tunda.
Olen alati sõitnud, nii, et pedaal on enamvähem jala kesel, nüüd aga on sellised pedaalid, et varbad peavad rohkem pedaalil olema.
Kas arvatavasti sellest tulebki tööd rohkem teistele lihastele?
Pole nagu eriti suur mure, lihtsalt oleks hea teada, et kas pean sellega ära harjuma
Muidu tundub, et ka sadul on 2-3 cm harjutud asendist kõrgemal, vb mõjutab ka see.
Teised lihased?
Re: Teised lihased?
Tegelikult õige asend on jah ikkagi siis, kui rohkem jala esiosa on pedaalil. Olen kah märganud, et paljudel "tossumeestel" on jala keskosa pedaalil. Klippidega sellist asja olla ei saa, sest on tavaliselt kaks kohta, kuhu klots kinnitada, üks natuke eespool, teine sellest natuke taga.RudiTurbo kirjutas:Olen alati sõitnud, nii, et pedaal on enamvähem jala kesel, nüüd aga on sellised pedaalid, et varbad peavad rohkem pedaalil olema.
isegi cliplessiga minnes baigi pealt esimest korda mnt peale töötavad lihased erinevalt sest sõiduasend on erinev.
pedaali telg peab pedaalides olema kohakuti pöia kõige laiema kohaga, olgu sul siis toss või clipless. miks muidu on ka clipless kingadel klotsi pikisuunas reguleerimise võimalus. siis on muidugi eriti suur vahe tunda kui pedaali telg pöia keskkohast nüüd enam-vähem õigesse kohta sai.
pedaali telg peab pedaalides olema kohakuti pöia kõige laiema kohaga, olgu sul siis toss või clipless. miks muidu on ka clipless kingadel klotsi pikisuunas reguleerimise võimalus. siis on muidugi eriti suur vahe tunda kui pedaali telg pöia keskkohast nüüd enam-vähem õigesse kohta sai.