FOX, SHIFT, NO FEAR?

Mida pähe-selga-jalga panna.
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Vasta
Kasutaja avatar
5TH ELEMENT
Rattur

FOX, SHIFT, NO FEAR?

Postitus Postitas 5TH ELEMENT » 07. 04. 2003. 01:45

kus antud brände müüa oleks? olen kuulnud, et kuskil sakus vist pidi olema mingi motopood, mis tegeleb FOX-iga aga kas kuskil linnas ka neid keegi müüb, sest sakku eriti nagu ei satu? ei Velo+, velospets ega hawaii küll mitte minu meelest. samuti pole neid vist ka pärnu mnt yamaha keskuses?

et oleks vaja freeride sõiduks pikki suvekindaid, tavalist T-särki lühikeste varrukatega, ehk ka tavalisi shortse (mitte liibukaid), pusa ja eelkõige küünarnuki- ning põlvekaitsmeid.

targem oleks vist motopoode hakata läbi kammima, kuna antud brändid panevad suuremat rõhku MX-ile?

Kasutaja avatar
tarmo
Testisõitja

Postitus Postitas tarmo » 07. 04. 2003. 08:15

viimati nägin foxi ja nofeari tallinnas peterburi mnt.-l susi hotelli kõrval asuvas motopoes. valik oli päris hea ja lisaks oli veel axo kindaid.

Kasutaja avatar
Ereliukas
Testisõitja

Postitus Postitas Ereliukas » 07. 04. 2003. 08:32

Foxi ja Shifti maaletooja on meil Motolux. Asub Narva mnt 7 hoovi peal.
No fear on Bikeworldis, naga ka Dainese.
Kahjuks seal eriti bike kama pole, enamik meil müüdavast kaubast on MX põhine, kuid paljuski peaks see sobima freerideks.

Caarel
Rattur

Postitus Postitas Caarel » 10. 04. 2003. 01:27

Vot sama küsimuse ees olin isegi eelmine aasta. Otsisin meeletult taga kõrgeid (hüppeliigese toestusega) AXO poolt toodetud kotta rattasõiduks ning ka FOX kama. Mis ma teada sain oli see et MotoLux on pankrotis ja nende viimane kama viidi Pirita ExtremeSport poodi. Sealt sain sleeve omale ainult Foxi oma. Oli veel shortse ja kindaid ning paar särki kuid kõik sellised puberteedi eas poisihakatistele parajad.
Olen rääkinud ka mõnede inimestega teemadel Fox ja Axo maaletoomisest aga seni pole asja saanud kellegist.
Ainus võimalus tellida :)

Kasutaja avatar
5TH ELEMENT
Rattur

Postitus Postitas 5TH ELEMENT » 11. 04. 2003. 18:02

minu meelest ka nagu see motolux juba tükk aega pankrotis on, kuigi kodukas on neil üks parimaid, kui mitte kõige parem.

käisin täna bikeworldis ja midagi seal oli, paraku mind huvitavat kindamudelit oli ainult s või xxl:( see xxl ikka liig suur tundus, ega sõita sellega vist mugav pole, kui näpuotstest cm tilbendab.

kõige rohkem oli no feari, muud nagu eriti mitte, foxi küll ei näinud.

homme tahaks itmotos ära käia sakus, kas keegi teab mis aegadel see pood üldse avatud on, kuna kodukal pole seda kirjaski? seal peaks siis foxi, shifti ja scotti olema?

peaks veel pirita extreme-s ka käima läbi.

asjadega on jah nii, et l või xl kõik läbi müüdud, alles vaid s või xxl äärmused.

ega keegi ei tea, et kus oleks müüa selliseid freeride pikki pükse, soovitavalt musta värvi ja ikka sellised laiad, mitte liibukad? lumi ära sulab, siis oleks juba kibedalt vaja.

siim999
Rattur

Postitus Postitas siim999 » 05. 07. 2003. 20:14

AXOga tegeleb tallinnas motodepoo, mis asub telliskivi 62..
ma ise sõidan krossikaga.. ja ostsin sealt kindad mis sobivad väga hästi ka jalgrattasõiduks..

mestari
Rattur

Postitus Postitas mestari » 10. 07. 2003. 19:01

No Fear - Tartu mnt. Exit Sport, vaata ka exitsport.ee :shock:

Vasta

Mine “Riietus ja jalanõud”