Pirita raja tingimused
Pirita raja tingimused
Nii, loetud päevad on Mynthon Cup stardini Pirital . Kas keegi Pirital maad ka kuulamas on käinud? Kuidas seal olukord on?
Eilse seisuga on Harku mets täiesti sõidetav , Piritale ei ole veel jõudnud.
Re: Pirita raja tingimused
pühapäeval jalutasin velodroomi taguse ja suusarajad läbi,suusarajad on lörtsised aga metsavahel kohati mätas juba paistab.kui sellised ilmad jätkuvad on singlid juba varsti avatud.kuid laupäevane sõit tuleb vist parajalt s****eopa kirjutas:Nii, loetud päevad on Mynthon Cup stardini Pirital . Kas keegi Pirital maad ka kuulamas on käinud? Kuidas seal olukord on?
see, et mul pole hetkel klippe aga kingad on. aga ma ei kujuta eriti ette sõitmist klippidega kui iga jumala hetk jala maha peab panema....
Aga kas kiivri kandmiseks nagu külm pole ve? Või on nagu mingid tuulekaitsed kiivri all?
Ise mõtleks, et kui minna, siis homme sinna merida värgile...
Aga eks ma kogun end siin.....
Aga kas kiivri kandmiseks nagu külm pole ve? Või on nagu mingid tuulekaitsed kiivri all?
No Pain No Gain
Tule ikka läbi. Kiiver on põhimõtteliselt kohustuslik. Mingi õhukese mütsi või rätiku ikka leiad sinna alla. Ongi igav kogu aeg ühtede ja samade meestega võisteldaCorrosion kirjutas:see, et mul pole hetkel klippe aga kingad on. aga ma ei kujuta eriti ette sõitmist klippidega kui iga jumala hetk jala maha peab panema....
mida midaUrmasL kirjutas:Tule ikka läbi. Kiiver on põhimõtteliselt kohustuslik. Mingi õhukese mütsi või rätiku ikka leiad sinna alla. Ongi igav kogu aeg ühtede ja samade meestega võisteldaCorrosion kirjutas:see, et mul pole hetkel klippe aga kingad on. aga ma ei kujuta eriti ette sõitmist klippidega kui iga jumala hetk jala maha peab panema....