Ermo kirjutas:Kas keegi oskab arvutada ringi mitu sekundit/minutit sõidan 50 km ütleme n. Nõmme suusaringe kiiremini kui oma stemmi ja lenksu 100 g kergemate vastu vahetan
.
no pakuks u 0.4-0.7s
Ermo kirjutas:Kui kellelgi mõlgub meeles stemmi või lenksu vahetus ainult kaalu pärast, siis soovitan soojalt minna ravile
järgmine kord, kui arsti külastan võtan teema päevakorda.
Ermo kirjutas:Miks peaks rattal vahetama midagi ennem jookse, vänta ... ???
sa oled õigel teel
need on kohad kust kaaluvõitu kõige kergem saada. Aga kui need on juba vahetatud, mis edasi?
Ermo kirjutas:Ratta up-grade-mine on suht mõttetu tegevus, kui vaadelda seda mitme aasta plaanis. Tuleks vahetada ainult kulumaterjale ja kõik. Selle põhjuseks on see, et ühel hetkel kui oled vahetustega lõpuni jõudnud, avastad - tuleb alustada jälle otsast
.
miks ta mõttetu on? minul küll näiteks pole 30k võtta, et head ratast osta
küll aga suudan ma 30k ratta panna kokku ca 2a-ga ja seda märgatavalt soodsamalt
Ja kõiki osi ei pea ju nii tihti vahetama. Mul veel küll paar aastat vanu juppe, mis siiamaani igati tasemel nii kaalu, töökindluse kui ka vastupidavuse kohapealt.
Ermo kirjutas:Lisaks läheb iga raam 1 aastaga PEHMEKS juhul, kui sõitja kaalub enam kui 70 kg ja sõidab agressiivselt.
siin on sul arvatavasti õigus, kuid kes see ikka iga hooaeg uut ratast ostab
Ermo kirjutas:Analoogselt peaks käituma iga jubinaga - vahetama ainult siis kui see on täiesti kulunud.
no päris nii ikka ka ei saa ju...samamoodi nagu väsib raam väsivad ka jupid, lihtsalt seda ei märka niipalju.
Üldiselt, kui tahad midagi paremat/uuemat/kergemat ja sul on nende hankimiseks vahendid, siis miks ei peaks? Siin ongi prioriteetide, huvide jne vahe
miks peaks kokku hoidma ratta pealt? Sellega olen täiesti nõus, et tihtipeale pole paljusi asju vaja ja veel eriti harrastaja taseme juures, kuid kui see niipalju rahulolu pakub siis igatahes.
Ok nii palju segast juttu
me @ läheb silitab oma ratast nüüd ja siis magama...