III Mulgi Rattamaraton [TEC] 11.05.2003 [MTB]
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Rada oli siis minuarust suhteliselt raske, seda just esimeseks võistluseks see aasta (raputas kõvasti ). Viriseda oleks muidugi liiast, kuna lõppkokkuvõttes sõltub kõik ikkagi enda treenitusest ja osavusest. Korraldamisega oldi aga seekord eriti tublid, järjekordi kuskil polnud, diplomid sai kohe jne. Sellega aga ei tahaks nõus olla, et kõik maratonid sellised võiks olla Minuarust võiks just kõik maratonid võimalikult erinevad olla. Mõni kiiretel kruusateedel, teine singeltrackidel nikerdamine, kolmas kõvade ronimistega jne. Siis oleks just huvitav sõita ja oleks ka kõigil võimalik oma tugevaid ja nõrki kohti näidata
esimene järsk tõus
Kuidas esimesed läbisid esimese järsema tõusu metsa (pöördega vasakule, edasi tuli kitsam metsarada). Jõudsin sinna u 350-ndana ja ainus võimalus oli joosta. 150 ajal oli ka enamus maha tulnud, aga kuidas oli eespool?
Re: esimene järsk tõus
olin vist 15-es seal...ikka jooksimeAmatöör kirjutas:Kuidas esimesed läbisid esimese järsema tõusu metsa (pöördega vasakule, edasi tuli kitsam metsarada). Jõudsin sinna u 350-ndana ja ainus võimalus oli joosta. 150 ajal oli ka enamus maha tulnud, aga kuidas oli eespool?
Kuna teadsin et tõus tuleb siis vajutasin ühel krupil eest ära(vist see Grete oma oli) tahtsin esimesena peale saada et keegi ette ei jääks ja maha tulema ei peaks , valmistusin hoopiks teistlaadi tõusuks..... kuid vedas mul, püsti sadulas üles ja muud ei midagi......sain veel mäel mingile pundile järgi kes jooksidAmatöör kirjutas:Kuidas esimesed läbisid esimese järsema tõusu metsa (pöördega vasakule, edasi tuli kitsam metsarada). Jõudsin sinna u 350-ndana ja ainus võimalus oli joosta. 150 ajal oli ka enamus maha tulnud, aga kuidas oli eespool?
15!!! Mitmes lõpus olid (kas 34)? Kas keegi tunneb siinseid liikmeid nii hästi, et oskab öelda, mitu v.c.e meest esimese 50 sisse sõitis? Mina tean hetkel ainult Tarmot, kuna ei oska kasutajanimesid ja tegelikke kokku viia. Lihtsalt huvitav oleks teada, kui palju kõvemaid tegijaid velo.clubbers.ee-s on.Ruve kirjutas:olin vist 15-es seal...ikka jooksime
34 jahAmatöör kirjutas:15!!! Mitmes lõpus olid (kas 34)? Kas keegi tunneb siinseid liikmeid nii hästi, et oskab öelda, mitu v.c.e meest esimese 50 sisse sõitis? Mina tean hetkel ainult Tarmot, kuna ei oska kasutajanimesid ja tegelikke kokku viia. Lihtsalt huvitav oleks teada, kui palju kõvemaid tegijaid velo.clubbers.ee-s on.Ruve kirjutas:olin vist 15-es seal...ikka jooksime
paar venda oli veel 50 sees, 100 sees rohkemgiAmatöör kirjutas:Kas keegi tunneb siinseid liikmeid nii hästi, et oskab öelda, mitu v.c.e meest esimese 50 sisse sõitis? Mina tean hetkel ainult Tarmot, kuna ei oska kasutajanimesid ja tegelikke kokku viia. Lihtsalt huvitav oleks teada, kui palju kõvemaid tegijaid velo.clubbers.ee-s on.
Siin ka parasjagu pilte: http://www.rattaklubi.ee/pildid.php
video Mulgi üritusest
Selline huvitav teade espordis:
http://www.esport.ee/estoniancup/index_ ... MP&season=
http://www.esport.ee/estoniancup/index_ ... MP&season=