Võtmed
Võtmed
Tahaks osta endale lõpuks korraliku ratta remondi võtme komplekti kokku , aga vaatasin, et ilgelt kirved hinnad on:( Eriti oleks vaja tirri võtit (Shimano) ja siis veel keskjooksu võtit. Veloplusis on mõlemad peaaegu 200 eeku. Ma tahtsin küsida, et kas keegi on kuskil poes odavamalt ka näinud, või koguni mingit suuremat komplekti, aga mõistliku hinnaga? Või kellegi on hoopis oma vanad ära müüa ?
velo.clubbers.ee
Re: Võtmed
proovi velospetsist ja authori poest. vaata, et õiged võtmed saad, vastavalt su ratta küljes olevatele juppidele. korralikes netipoodides on ka, ise olen sealt hankinud. muide, kui tahad BB maha saada siis on ka väntade eemaldamiseks spets tõmmitsat (crank puller) vaja.Lauri kirjutas:Tahaks osta endale lõpuks korraliku ratta remondi võtme komplekti kokku , aga vaatasin, et ilgelt kirved hinnad on:( Eriti oleks vaja tirri võtit (Shimano) ja siis veel keskjooksu võtit. Veloplusis on mõlemad peaaegu 200 eeku. Ma tahtsin küsida, et kas keegi on kuskil poes odavamalt ka näinud, või koguni mingit suuremat komplekti, aga mõistliku hinnaga? Või kellegi on hoopis oma vanad ära müüa ?
http://www.lickbike.com/s0034.htm
saidil on peaaegu täiuslik tööriistade ülevaade, koos seletusega kus ja milleks kasutada ning hind USD-s.
saidil on peaaegu täiuslik tööriistade ülevaade, koos seletusega kus ja milleks kasutada ning hind USD-s.
oma eelmises sõnumis samas teemas juba rääkisin crank pullerist. selelga saadki maha. keerad väntadel kruvid maha, keerad crank pulleri sisse (ettevaatust keermega) ja siis keerad crank pulleri sisemist polti niikaua kuni vänt lahti. helista rattapoodidesse ja küsi kas neil on shima ja compatiibli vända tõmmitsaid.Corrosion kirjutas:Ja BTW kas keegi oskaks öelda kuidas ma küll vändad keskjooksu küljest lahti saan? Päris kõvasti kinni teised seal..
Aga ära hinda küsi.....tervisele kasulikumerikr kirjutas:oma eelmises sõnumis samas teemas juba rääkisin crank pullerist. selelga saadki maha. keerad väntadel kruvid maha, keerad crank pulleri sisse (ettevaatust keermega) ja siis keerad crank pulleri sisemist polti niikaua kuni vänt lahti. helista rattapoodidesse ja küsi kas neil on shima ja compatiibli vända tõmmitsaid.Corrosion kirjutas:Ja BTW kas keegi oskaks öelda kuidas ma küll vändad keskjooksu küljest lahti saan? Päris kõvasti kinni teised seal..
Vaatan, et Corrosionil on Merida 19 multivõti.
album_page.php?pic_id=378
Kas oled ikka rahul?
Mis sellest arvad, eBike müüb 230kr.
album_page.php?pic_id=379
Kas oled ikka rahul?
Harlesel on sama, mis corrosionil ja ise ihalen ka seda vigurit. 290.- v+cowrider kirjutas:Vaatan, et Corrosionil on Merida 19 multivõti.
Kas oled ikka rahul?
Mardil oli ka vist selline
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!