Mynthon Cup 17.05 Nõmme

Infot ja muljeid võistluste kohta
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Vasta
Kasutaja avatar
UrmasL
Testisõitja

Mynthon Cup 17.05 Nõmme

Postitus Postitas UrmasL » 16. 05. 2003. 09:15

Tundub, et uute korraldajate tendets on harrstajate rada veelgi lihtsamaks teha kui seda eelmistel aastatel ;(

Homse etapi harrastajate rada ei lähe väidetavalt kordagi Mustamäe nõlvalt alla. See tähendab, et kogu ring toimub kaldapealsel. Start on hüppemägede juurest NRP poole. Sõidetakse nii kaugele kui saab, siis tagasipööre ja mööda kaldapealset tagasi tagasi nii kugele kui saab. Siis jälle tagasipööre ja hüppetornideni. Sellele rajale jäävaid mügarikke ei saa isegi küngasteks nimetada. Eriti tehniline pole see rada samuti. pikkus jätab ilmselt samuti soovida.

Jõuaks ma natukenegi kõveemini sõita siis sõidaks Sportklassis aga pikalt viimane olla ja paari ringiga pähe saada pole ka mingi perspektiiv....;(

Juba Vokas tahtis Prükkel kõik vähegi huvitavamad kohad välja jätta. Õnneks päris nii ei läinud. Pirta rada kohitseti ka üsna korralikult ära...

Vot sellised mustad mõtted. Eks ma homme kohale lähen aga osavõtus ma nii kindel pole.

Kasutaja avatar
Ereliukas
Testisõitja

Postitus Postitas Ereliukas » 16. 05. 2003. 09:52

Ka kaks aastat tagasi ei läinud samas paigas peetud maximuse rada harrastajatel kordagi alla. Samas olid sees künkad, st tõus nrp juurest vaateplatvormile ja väikse trampliini juurest suure trampliini juurde ja siis treppide juurest vasakule jääv küngas. Päris sileda rajaga tegemist niisiis polnud. Ei tea küll praegust rada, kuid siis läksid päris paljud harrastajad sinna suure trampliini tõusule joostes ja nalja sai ka ühe juurika kohaga (see on ErikT-l ka ilusti videos olemas). Saan Su murest aru, kuid mine kohale ja vaata rada üle, ning siis kujunda enda lõplik seisukoht.
Kuna Prükkeli kehakaal teada ja ta ka ise harrastajates kaasa lööb, siis pole ime, et ta pikad tõusud välja jätab.
Lõpetuseks - tere tulemast sporti. :D

Kasutaja avatar
UrmasL
Testisõitja

Postitus Postitas UrmasL » 16. 05. 2003. 10:02

Ereliukas kirjutas:Ka kaks aastat tagasi ei läinud samas paigas peetud maximuse rada harrastajatel kordagi alla. Samas olid sees künkad, st tõus nrp juurest vaateplatvormile ja väikse trampliini juurest suure trampliini juurde ja siis treppide juurest vasakule jääv küngas. Päris sileda rajaga tegemist niisiis polnud. Ei tea küll praegust rada, kuid siis läksid päris paljud harrastajad sinna suure trampliini tõusule joostes ja nalja sai ka ühe juurika kohaga
Tean. Käisin seda sõitu vaatamas. Aga minumeelest oli siiski üks allalaskumine sees? Laskuti sinna treppide juurde ja siis sealt piki kallast üles? Piki kallast pole nii ränk kui risti kallast. Seda liivast jurika kohta mäletan ka ;)

opa
Testisõitja

Nõmme rada

Postitus Postitas opa » 16. 05. 2003. 10:15

Paar aastat tahasi sai see Maximus ise Nõmmel läbi sõidetud. Ei läinud kordagi rada alla, küll aga oli pikalt juurikatega lõike, platvormi tõus ja pehme liivane osa hüppetorni juures, kus nii mõnigi harrastaja nipli suutis endale orgunnida. Seega ei saaks öelda, et lihtne ja labane oli. Väidetavalt pidi spordi ja eliidi rada Nõmmel võrreldes Pirita ja Vokaga lihtsam olema. Ka minu soovitus- tulge sporti, rada huvitavam, rohkem kogemusi järgmiseks aastaks. Ka ise olen spordi nõrgemas osas aga harrastajatesse tagasi küll ei igatse.

Kasutaja avatar
Ermo
Rattur

Postitus Postitas Ermo » 16. 05. 2003. 10:16

.

Vasta

Mine “Eesti võistlused”