Ja liigutada on ju vaja, muidu oleks varsti nii paks, et ei viitsiks süüa kah
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
juba vastasingi, et liigutama ju peab... kuigi tegelikult eks ikka veidi armastan ja fännin kah seda alatommionu kirjutas:aga kui mõni naisterahvas tahaks vastata
Kuna ma ise olen hetkel "tubli keskmik" ja üldarvestuses koht ei ole midagi rõõmustavat, siis teen ise (ja olen märganud ka mõningaid tuttavaid sama tegemas) sedasi, et loen enda kohti naljaga pooleks naistearvestuses.Elina kirjutas:Võiks ju küsida nüüd meestelt, et mida arvate maratonil rassivatest naisisenditest?
Noh, rattaga sõidab igasuguses vanuses inimesi ja mõni vanake sõidab rattaga rahapuudusel, samas mõned noored, ilusad ja rikkad sõidavad sellega sest ei oska raha enam kuhugi mujale toppida. Muide sinu vanuses rattaga (trenni pundis)sõitmisel on selle ainuke mõte võistlustelt medaleid koju tooma hakata. Su jutu järgi jääb kahjuks mulje, et sind vaevab väike motivatsiooni vaakum ning tagant torkiva jõuna piinab juba ülekaalulisus.GK kirjutas:tartsile...
et mina ise tean väga täpselt kuidas, milleks jne seda teen.. tahtsin lihtsalt teiste arvamust teada...
See oli hea vastus aga ma olen veel vanakooli mees ja pole harjunud sõna armastan ratta kohta kasutama. (See oleks ju sama mis igale meeldivale naisterahvale öelda, et ma teda armastan.GK kirjutas:ühesõnaga ma armastan seda...
igati hea, kui naised osa võtavad, veri hakkab kohe vemmeldamaElina kirjutas:juba vastasingi, et liigutama ju peab... kuigi tegelikult eks ikka veidi armastan ja fännin kah seda alatommionu kirjutas:aga kui mõni naisterahvas tahaks vastata
Võiks ju küsida nüüd meestelt, et mida arvate maratonil rassivatest naisisenditest? Endal tuleb küll topeltkogus jõudu, kui mitmest mehest uhkelt mööda saan. Olgugi ma tagumise saja koha pretendent. Keegi peab ju ka viimaste seas tulema
Ma veel vähe nooremaid vaatantsainik kirjutas:naesed 60+ ???![]()
10 punni sellele vastusele,naised kes selle alaga ei tegele ei kannata vapsee kuulata seda ratta juttu,neid see lihtsalt ei huvita,samamoodi nagu meid see mis seelikuid nad stockmannis nägid....SK kirjutas:Üks põhjus põhjus on puudu: ET NAISTELE MITTE MEELDIDA!
Te kuradid olete ju kogu aeg trennis, naine tahab teatris käia, klubis(mitte spordiklubis muidugi!), kohvikus, loomaaias jne. Ilmselt piidleb ta juba naabrimeest kui te talle innustunud näoga oma XTR-käikari juttu ajate![]()
(tegelt ma ei loe moraali - pange edasi ja hoidke kõva!)
Kas naise puhul mehisemalt võistlemine dopingu (hormonaalse) alla ei lähe?ma olen ka naine ja ... ja ma mõtlesin sel talvel päris tõsiselt valmistuda ja järgmine suvi mehisemalt juba võistelda
Andres L kirjutas:10 punni sellele vastusele,naised kes selle alaga ei tegele ei kannata vapsee kuulata seda ratta juttu,neid see lihtsalt ei huvita,samamoodi nagu meid see mis seelikuid nad stockmannis nägid....SK kirjutas:Üks põhjus põhjus on puudu: ET NAISTELE MITTE MEELDIDA!
Te kuradid olete ju kogu aeg trennis, naine tahab teatris käia, klubis(mitte spordiklubis muidugi!), kohvikus, loomaaias jne. Ilmselt piidleb ta juba naabrimeest kui te talle innustunud näoga oma XTR-käikari juttu ajate![]()
(tegelt ma ei loe moraali - pange edasi ja hoidke kõva!)
tjah.... kannaks ise kah seelikut kuid rattasõidul saadud sinikad lihtsalt välistavad selleAndres L kirjutas: 10 punni sellele vastusele,naised kes selle alaga ei tegele ei kannata vapsee kuulata seda ratta juttu,neid see lihtsalt ei huvita,samamoodi nagu meid see mis seelikuid nad stockmannis nägid....
Huvitav, miks TONi stardis naisi tunduvalt rohkem on? Kas padrik-soo-okastraat-liiv jne on lahedam-põnevam? 8h rogainil on ka rohkem naisi regatud kui EEC etappidel.Elina kirjutas: Muidu olen oma tuttavate seas suutnud üleüldist rattasõidu sallimist tublisti tõsta. Loomulikult nad peavad mu harrastust poolnapakaks kuid nii mõnigi neist on tulnud uudishimust paarile maratonile kaasa elama ja lubanud järgmisel aastal isegi katsetada. elame-näeme....