Must masendus tuleb peale

Nägin - sõitsin mööda. Aga ma arvan, et ta sõitis ennast ise surnuks. See oli vanem mees, maantee rattaga. Seal on väga sügavad raudtee rööpad, ta oli vist esi rattaga sinna sisse sõitnud ja üle lenksu käinudmart kirjutas:Teisipäeval 17-18 paiku oli Tammsaare pikenduseJ/ärvevana teel raudtee peal rattur surnuks sõidetud. Kas teab ehk keegi täpsemalt?
Must masendus tuleb peale
Krt, seda ratturi lõksu teavad ju kõik, kes Ülemiste poolt sõidavad. Kõige hullem on pimedas ja vihmaga. Olen kah näinud, kuis eesrattur samas kohas endal ratta alt ära sõitisKlemm kirjutas:mart kirjutas:Seal on väga sügavad raudtee rööpad, ta oli vist esi rattaga sinna sisse sõitnud ja üle lenksu käinud
Jep. Seal poleks vaja muud, kui teha tee/ või panna matid/plaadid, et saaks rattaga paremale hoida ja risti üle sõita. Aga vaevalt asi ennem muutub, kui mõni Kallase Siimu sugune (ratta/muidu tegelinski) ise seal kaela murrabLauri T kirjutas:siis ronin keset teed, et rööbastest risti üle sõita.... valus raudtee seal
Siim poiss ju suur jalgratta liidu maskottLauri T kirjutas:Siimud ja teised otsustajad ei tea nendest rööbastest midagi - miljonieegise auto vedrustus jätab selliste rööbaste olemasolu enda teada
.. on kellelgi ajakirjanikke tutvuste seas?
seda kohta ei tea, aga teatage teedevalitsusse (või kusagile sarnasesse kohta). ikka mitu korda järjest. sellest võib täitsa abi olla...?mart kirjutas:Jep. Seal poleks vaja muud, kui teha tee/ või panna matid/plaadid, et saaks rattaga paremale hoida ja risti üle sõita. Aga vaevalt asi ennem muutub, kui mõni Kallase Siimu sugune (ratta/muidu tegelinski) ise seal kaela murrabLauri T kirjutas:siis ronin keset teed, et rööbastest risti üle sõita.... valus raudtee seal
jes, offtopic kuid eile autoga Alvarole ratast viies tuli Tammsaare pikendusel raudtee all eelmise auto kõhu alt välja lahtine kaev ja luuk selle kõrval. esimese ratta sain üle luugi, tagumine käis august läbi ja tagajärjeks täiesti krousis velg, kets ribadeks ja küljekarp sassisLauri T kirjutas:ja need sildid ilmusid sinna ka alles siis, kui rööpad isegi autosid viltu vedama hakkasid..
eks eestis ole ikka kombeks, et kui teed korrast ära siis parandamise asemel seatakse ohust teavitavaid silte üles ja kui keegi oma auto ära lõhub, siis öeldakse parastavalt, et mis ta siis kihutas...
tsekatud, kui kohe pollarit kohale ei kutsu siis pole pärast midagi loota. pold aega paar tundi neid seal oodata.mart kirjutas:kah offtopic: olen kuulnud, et sama jamaga on kusagile instantsi poole pöördutud ja neile on viltusõidetud sillad kompenseeritud.erikr kirjutas: lahtine kaev ja luuk selle kõrval.
Andrus K kirjutas:peaks linnavalitsusse vms. kohta teatama, et pangu ratturitele mõlemasse suunda hoiatusmärgid (nt. 100 m enne - kiirus ju suur seal lennujaama poolt tulles) ülesse. Odavam kui eraldi ülesõit, arvan
Tlna linnavalitsuse võib kõige täiega ...saata ja veel kaugemalegiAndrus K kirjutas:peaks linnavalitsusse vms. kohta teatama, et pangu ratturitele mõlemasse suunda hoiatusmärgid (nt. 100 m enne - kiirus ju suur seal lennujaama poolt tulles) ülesse. Odavam kui eraldi ülesõit, arvan
olen kuulnud, et värv kestab aasta ja see paksem möks, mida 1. kategooria teedele pannakse 2 aastaindrek kirjutas:kusjuures jama on see, et need rattateed, mis sinna autoteede äärde tehti (ntx pärnu mnt, retke tee jne) nendest pole midagi järgi. Need kollased triibud ja sinised märgid on täiesti 0-iks kulunudKas tõesti kestab see värv ainult ühe aasta
Jää on hakanud liikumamart kirjutas:Tlna linnavalitsuse võib kõige täiega ...saata ja veel kaugemalegiAndrus K kirjutas:peaks linnavalitsusse vms. kohta teatama, et pangu ratturitele mõlemasse suunda hoiatusmärgid (nt. 100 m enne - kiirus ju suur seal lennujaama poolt tulles) ülesse. Odavam kui eraldi ülesõit, arvan. Seal õhk umbne ja rattateede/lõksude/ümbersõitude raha otsas.).
Kolm miljonit on maha pandudmart kirjutas: ....
Tänavu on Tallinna eelarves kümme miljonit krooni jalgrattateede ehitamiseks ja projekteerimiseks.
õnenx ei ole see nii ohtlik. see on teega suht risti ja ma olen sealt suure hooga ja vihmaga üle sõitnud kyll ja kylili ple veel käinud.mattz kirjutas:kui rattaralli ajal ka sajab? Harku järve juures raudtee ülesõit...